Ahoj všichni, pořád řeším hydrauliku. Včera jsem vyměnil hyd. čerpadlo, protože moje už bylo nejspíš o ničem, trvalo cca 20 minut, než se auto zvedlo. A taky vůbec nebylo slyšet to tak typické cvakání. Nové čerpadlo je hodně znát, do minuty jsem nahoře a odjíždím, ale cvakání taky neslyším. Čekám ještě, až dorazí nová kostka, ta moje už má taky asi nejlepší za sebou, ale myslím si, že jenom kostkou to asi nebude. Jinak centrální koule je OK a auto dnes drželo zvednuté 3 hodiny.
Ahoj všichni, pořád řeším hydrauliku. Včera jsem vyměnil hyd. čerpadlo, protože moje už bylo nejspíš o ničem, trvalo cca 20 minut, než se auto zvedlo. A taky vůbec nebylo slyšet to tak typické cvakání. Nové čerpadlo je hodně znát, do minuty jsem nahoře a odjíždím, ale cvakání taky neslyším. Čekám ještě, až dorazí nová kostka, ta moje už má taky asi nejlepší za sebou, ale myslím si, že jenom kostkou to asi nebude. Jinak centrální koule je OK a auto dnes drželo zvednuté 3 hodiny. :nevim
To co cvaka neni podle me cerpadlo, ale tlakovy regulator, nebo jak se tomu spravne rika (to na cem je nasroubovana pata koule jestli se nepletu).
To co cvaka neni podle me cerpadlo, ale tlakovy regulator, nebo jak se tomu spravne rika (to na cem je nasroubovana pata koule jestli se nepletu).
regulátor s čerpadlem souvisí, ale mám dojem, že spíná čerpadlo, při určitém tlaku přestane zabírat
regulátor s čerpadlem souvisí, ale mám dojem, že spíná čerpadlo, při určitém tlaku přestane zabírat
tobě se to zvedá minutu? jak tma máš dlouho kapalinu? jestli z ní už nebude vazelína....každopádně vyčistit kostku a regulátor...ten totiž cvaká
tobě se to zvedá minutu?:-o jak tma máš dlouho kapalinu? jestli z ní už nebude vazelína....každopádně vyčistit kostku a regulátor...ten totiž cvaká
dall dosť dobre nechápem čo riešiš...
riešiš teda že ti necvaká v hydro systéme???
dall dosť dobre nechápem čo riešiš...
riešiš teda že ti necvaká v hydro systéme??? :-o
a to ti vadí že nič nepočuješ???? hlavné je že sa dvíha a pruží a ide servo nie???
ja na mojom tiež nič nepočujem a som len rád
dall toto čo riešiš je uplne zbytočná vec
:-)))) a to ti vadí že nič nepočuješ???? hlavné je že sa dvíha a pruží a ide servo nie???
ja na mojom tiež nič nepočujem a som len rád :-)
dall toto čo riešiš je uplne zbytočná vec ;-)
Až tak??? A já si vždycky myslel, že to cvakání je důležité Jinak pro mě neobvyklá věc, nastartuju - zhasnou kontrolky s zvedne se... nechápu....
Až tak??? A já si vždycky myslel, že to cvakání je důležité:-o Jinak pro mě neobvyklá věc, nastartuju - zhasnou kontrolky s zvedne se... nechápu.... :-))))
dalle, pokud to funguje, tak už do toho nevrtej, zbytečná rozborka kostky tě může zase vrátit o krok zpět...
dalle, pokud to funguje, tak už do toho nevrtej, zbytečná rozborka kostky tě může zase vrátit o krok zpět... ;)
Raději jo, moje kostka je nějaká zkroucená, vypadá to, že Rudla má za sebou čelní náraz, možná i proto tam není už původní motor, rám pod předním nárazníkem je prohlej a vyvařovanej a kostka když jsem ji čistil působila dojmem, že je do vrtule.
Raději jo, moje kostka je nějaká zkroucená, vypadá to, že Rudla má za sebou čelní náraz, možná i proto tam není už původní motor, rám pod předním nárazníkem je prohlej a vyvařovanej a kostka když jsem ji čistil působila dojmem, že je do vrtule.
jinak pokud jsem to správně pochopil, tak i když není slyšet spínání ale auto se chová v mezích normy, tak neřešit, jo?
jinak pokud jsem to správně pochopil, tak i když není slyšet spínání ale auto se chová v mezích normy, tak neřešit, jo?
To cvakání bych taky neřešil, pokud všechno chodí. Ale řekl bych, že tam nebude plnej tlak. Ale jestli servo chodí, auto brzdí a péruje, tak to bude OK. Udává se, že interval mezi cvakáním regulátoru by měl být cca 40 s. Uvidíš, co s tím udělá kostka. Regulátor mám sladem taky, kdybys chtěl... Snad bych ho i poslal dřív, než kostku
To cvakání bych taky neřešil, pokud všechno chodí. Ale řekl bych, že tam nebude plnej tlak. Ale jestli servo chodí, auto brzdí a péruje, tak to bude OK. Udává se, že interval mezi cvakáním regulátoru by měl být cca 40 s. Uvidíš, co s tím udělá kostka. Regulátor mám sladem taky, kdybys chtěl... :-)))) Snad bych ho i poslal dřív, než kostku;-)