Dobrý večer chlapi (a děvčata)
Můj Krasavec je vážně nemocný. Tečou mu tři tlumiče, je celý zavzdušněný, má v pr*eli lambda sondu, prej i něco teče ze serva a prasklou manžetu na poloose
Potřeboval bych životně nutně tip či kontakt na vámi favorizovaného technika, který by mi ho dal dokupy za rozumný peníz. Jsem na jižní Moravě.
Auto jsem nezhuntoval já, ale prase majitel přede mnou, který se o něj vůbec nestaral.. (Mor na něj!!)
BX 1.9i Kombík - předem děkuji za všechny rady přátelé
Dobrý večer chlapi (a děvčata)
Můj Krasavec je vážně nemocný. Tečou mu tři tlumiče, je celý zavzdušněný, má v pr*eli lambda sondu, prej i něco teče ze serva a prasklou manžetu na poloose :-(
Potřeboval bych životně nutně tip či kontakt na vámi favorizovaného technika, který by mi ho dal dokupy za rozumný peníz. Jsem na jižní Moravě.
Auto jsem nezhuntoval já, ale prase majitel přede mnou, který se o něj vůbec nestaral.. (Mor na něj!!)
BX 1.9i Kombík - předem děkuji za všechny rady přátelé :palec
A od kud jsi? mám taky kombi ale 1.9D. kamarád má doma servis. snad by to zmakl. Moje auto sem od něj koupil takže je můj dvorní servisák Sem z Mor.Krumlova.
A od kud jsi? mám taky kombi ale 1.9D. kamarád má doma servis. snad by to zmakl. Moje auto sem od něj koupil takže je můj dvorní servisák:-d Sem z Mor.Krumlova.
Z Hustopečí to máš kousek do Brna k PaMovi, to je odborník přes hydro. Můžu jen doporučit. Tel. 602941954
Z Hustopečí to máš kousek do Brna k PaMovi, to je odborník přes hydro. Můžu jen doporučit. Tel. 602941954
To nebyla reklama, ale pokus o pomoc Yurimu. Prosím administrátory, co upravili můj příspěvek, aby si přečetli vlastní pravidla diskusního fóra, zejména 1.řádek.
To nebyla reklama, ale pokus o pomoc Yurimu. Prosím administrátory, co upravili můj příspěvek, aby si přečetli vlastní pravidla diskusního fóra, zejména 1.řádek.