Tuhne mi servo. Niekedy sa zasekáva. Myslím že je to čerpadlom. Aj ne nejaké hlučné.
Neriešil niekto zámenu hydročerpadla z iného modelu na 16V? Viem že je tam iná remenica a iný uhol medzi úchytom čerpadla a nátrubkami na hadicu a trubku. dá sa to riešiť, či "nelze"?
Kocka je vyčistená.
Tuhne mi servo. Niekedy sa zasekáva. Myslím že je to čerpadlom. Aj ne nejaké hlučné.
Neriešil niekto zámenu hydročerpadla z iného modelu na 16V? Viem že je tam iná remenica a iný uhol medzi úchytom čerpadla a nátrubkami na hadicu a trubku. dá sa to riešiť, či "nelze":nevim?
Kocka je vyčistená.
Tak to začni posilňovať... Prvé dva týždne sú veľmi zlé, ale potom si ani nevšimneš, že tam servo nie je.. : )))
Tak to začni posilňovať... Prvé dva týždne sú veľmi zlé, ale potom si ani nevšimneš, že tam servo nie je.. : )))
Ináč, ak ti to pomôže, tak na Image sa musela nakoniec vymeniť tá sranda medzi volantom a riadením... prevodka riadenia.. neviem presný názov.... proste ten kus železa so 4 trubkami.. potom to začalo ísť úplne super...
Ináč, ak ti to pomôže, tak na Image sa musela nakoniec vymeniť tá sranda medzi volantom a riadením... prevodka riadenia.. neviem presný názov.... proste ten kus železa so 4 trubkami.. potom to začalo ísť úplne super...
2buble: "to" idem primárne vymeniť aj ja. Potom sa uvidí, čo ďalej. Ale tá zámena čerpadla by ma aj tak zaujímala. Mám jedno klasické benzínové a sondujem, za akých podmienok by bolo možné ho použiť.
2buble: "to" idem primárne vymeniť aj ja. Potom sa uvidí, čo ďalej. Ale tá zámena čerpadla by ma aj tak zaujímala. Mám jedno klasické benzínové a sondujem, za akých podmienok by bolo možné ho použiť.
2 breznev: ak je fporátku, tak môžme poriešiť aj výmenu. ja mám jedno "klasické" benzínové.
2 breznev: ak je fporátku, tak môžme poriešiť aj výmenu. ja mám jedno "klasické" benzínové.
naftove je "fporadku" ale zatial by som si ho chcel ponechat do rezervy. benzinove mam tiez jedno dobre . ved ti mozem pozicat na skusku to naftove a zaroven opravit to tvoje (ak sa bude dat).
naftove je "fporadku" ale zatial by som si ho chcel ponechat do rezervy. benzinove mam tiez jedno dobre :-)). ved ti mozem pozicat na skusku to naftove a zaroven opravit to tvoje (ak sa bude dat).