Ahoj kolegáčci kamarád mi přivezl na opravu svoje bxko. Nějak se mi nelíbylo tlumení a zvedání ¨, navíc se pere se řízením. Kouknu do motoru a co nevidím dvoucestný čerpadlo, kostka nikde a trubky svedený do pátý koule. Je to bx 19TZD rv.1994. A teď babo raď jo vrtal se v tom jeho brácha a něco přidal a ubral aby to jezdilo
Ahoj kolegáčci kamarád mi přivezl na opravu svoje bxko. Nějak se mi nelíbylo tlumení a zvedání ¨, navíc se pere se řízením. Kouknu do motoru a co nevidím dvoucestný čerpadlo, kostka nikde a trubky svedený do pátý koule. Je to bx 19TZD rv.1994. A teď babo raď jo vrtal se v tom jeho brácha a něco přidal a ubral aby to jezdilo:nevim
Do tohto ročníka sa to tak (ale nie všade) montovalo sériovo. Už tak nejak xantiácky Takže je to košer. Jeden okruh je len čiste na posilovač, druhý na pruženie+brzdy.
Do tohto ročníka sa to tak (ale nie všade) montovalo sériovo. Už tak nejak xantiácky:-) Takže je to košer. Jeden okruh je len čiste na posilovač, druhý na pruženie+brzdy.
takže když se nechce zvednout tak je čerpadlo kaput? Ale je to celé nějaké divné protože když to dám do nejvyšší polohy tak není tvrdý ale stále tlumý.
takže když se nechce zvednout tak je čerpadlo kaput? Ale je to celé nějaké divné protože když to dám do nejvyšší polohy tak není tvrdý ale stále tlumý.
tak jsou rozesrany tahla ke korektorum nebo nastaveni ovladani korektoru od torzky. kdyz to hodis do servisky tak to pruzit nemuze. je to na krev natlakovany
tak jsou rozesrany tahla ke korektorum nebo nastaveni ovladani korektoru od torzky. kdyz to hodis do servisky tak to pruzit nemuze. je to na krev natlakovany
tiež by som najprv išiel po nastavení ovládania regulácie výšky. Stretol som sa aj s tým, že bola páka zatuhnutá,niekto sa ju pokúšal "rozhýbať", pričom ju ohol a tým to rozhasil. V najvyššej polohe sa to chovalo tak ako popisuješ. Skús, či páka chodí ľahko a zapadá do "drážok", prípadne zadok pruží rovnako ako predok.
.
tiež by som najprv išiel po nastavení ovládania regulácie výšky. Stretol som sa aj s tým, že bola páka zatuhnutá,niekto sa ju pokúšal "rozhýbať", pričom ju ohol a tým to rozhasil. V najvyššej polohe sa to chovalo tak ako popisuješ. Skús, či páka chodí ľahko a zapadá do "drážok", prípadne zadok pruží rovnako ako predok.
.
vycistit a promazat voditka tahel ovladani. zkontroluj nastaveni a pak uvidis
vycistit a promazat voditka tahel ovladani. zkontroluj nastaveni a pak uvidis