No,a chtěl bych se optat na druhou věc,na to že mi auto necvaká ale jen syčí už jsem si zvykl,ale jinak se zvedá,pruží,brzdí ok,takže jsem to nechával v klidu.
No,ale čím víc je teplo,tím víc si začínám všímat toho,že když třeba jedu 50 po městě,a mám lehkou nohu na plynu,tak se ozve zasyčení,a jak čerpadlo zabere,tak auto malinko zpomalí,vzápětí čerpadlo sykne,a auto zase zrychlí
Je to tak normální?je to docela síla,když je to i třeba v té 50 tce poznat,jak auto malinko houpne při záběru hydročerpadla.
No,a chtěl bych se optat na druhou věc,na to že mi auto necvaká ale jen syčí už jsem si zvykl,ale jinak se zvedá,pruží,brzdí ok,takže jsem to nechával v klidu.
No,ale čím víc je teplo,tím víc si začínám všímat toho,že když třeba jedu 50 po městě,a mám lehkou nohu na plynu,tak se ozve zasyčení,a jak čerpadlo zabere,tak auto malinko zpomalí,vzápětí čerpadlo sykne,a auto zase zrychlí:-)
Je to tak normální?je to docela síla,když je to i třeba v té 50 tce poznat,jak auto malinko houpne při záběru hydročerpadla.
01.05.2009 11:38 -
Re: Při záběru hydročerpadla mi zpomalí auto
přiznám se,nikdy mně to nenapadlo,jak se to dělá?
Vím že se odvzdušňují jen brzdy,a na xantii se to snad odvzdušňuje samo,nevím jak tady.
přiznám se,nikdy mně to nenapadlo,jak se to dělá?
Vím že se odvzdušňují jen brzdy,a na xantii se to snad odvzdušňuje samo,nevím jak tady.
02.05.2009 16:08 -
Odvzušňovanie nemá význam.
A k tomu záberu čerpadla: keby si mal otáčkomer, zistil by si, že vždy ked sa systém dotlakováva, otáčky na voľnobehu klesnú. Tento jav som badal na každom mojom doterajšom aute. Je to normálka.
Odvzušňovanie nemá význam.
A k tomu záberu čerpadla: keby si mal otáčkomer, zistil by si, že vždy ked sa systém dotlakováva, otáčky na voľnobehu klesnú. Tento jav som badal na každom mojom doterajšom aute. Je to normálka.
02.05.2009 18:17 -
Takže to ,že mi na 50 ce auto přidává a ubírá plyn je normální?
JE mi to docela nepříjemný,jak se pořád pohupuje při tom tlakování.
Na volnoběh to pochopím,ale v tahu se mi to zdá divný,to by přece ten motor něměl poznat,ne?
Otáčkoměr mám,ale naprosto kecá.
Takže to ,že mi na 50 ce auto přidává a ubírá plyn je normální?
JE mi to docela nepříjemný,jak se pořád pohupuje při tom tlakování.
Na volnoběh to pochopím,ale v tahu se mi to zdá divný,to by přece ten motor něměl poznat,ne?:nevim
03.05.2009 06:29 -
to divne je pokud to tak citis behem jizdy. to odvzdusneni udelas jednoduse a nic za to nedas.
to divne je pokud to tak citis behem jizdy. to odvzdusneni udelas jednoduse a nic za to nedas.
03.05.2009 06:33 -
03.05.2009 18:10 -
Na začiatku písal autor že to je citeľné pri 50ke s "lehkou nohou". Myslím že tento jav spozorujete za týchto podmienok skoro všetci, ak nie všetci
Ja to tiež pozorujem na svojom 16V.
Nehovorím,že je to úplne v poriadku, ale dá sa s tým žiť
Na začiatku písal autor že to je citeľné pri 50ke s "lehkou nohou". Myslím že tento jav spozorujete za týchto podmienok skoro všetci, ak nie všetci:-d
Ja to tiež pozorujem na svojom 16V.
Nehovorím,že je to úplne v poriadku, ale dá sa s tým žiť:-)