Kúpim pravý predný tlmič na citroen BX 17 TGD kombi. Teče mi. Miroslav, Bratislava, 00421907193895, 00421265313494, e - mail : alles@post.sk
Kúpim pravý predný tlmič na citroen BX 17 TGD kombi. Teče mi. Miroslav, Bratislava, 00421907193895, 00421265313494, e - mail : alles@post.sk
Zapasuje ti tam tlmič z akéhokoľvek BX a dokonca je jedno, či je pravý, alebo ľavý. škoda, že si sa neozval o deň skôr, mohol som ti vo svojom depozite nejaký pozrieť a dnes by si ho mal v BA
Zapasuje ti tam tlmič z akéhokoľvek BX a dokonca je jedno, či je pravý, alebo ľavý. škoda, že si sa neozval o deň skôr, mohol som ti vo svojom depozite nejaký pozrieť a dnes by si ho mal v BA:-d
Chlapi! Po prvé! To nie je tlmič! Je to piestnica! Dá sa použiť z ktorého koľvek BX! Takzvaný tlmič je súčasťou gule pruženia. Keď si pozrieš gulu tam je na strane závitu viac otvorov, ako aj otvor v strede kde ich priemerom a vlastnosťami pružných ocelových lamiel je definovaný prietok oleja z a do gule! Co vám to pripomína? no predsa funkciu tlmenia klasického tlmicu kde ten je plnený olejom a piest pohybujúci sa vo vnútri je opatrený sústavou otvorou ktoré definujú prietok oleja! Preto ked kupujes gulu pruzenia tak dany Typ je urceny pre konkretny model BX.
Chlapi! Po prvé! To nie je tlmič! Je to piestnica! Dá sa použiť z ktorého koľvek BX! Takzvaný tlmič je súčasťou gule pruženia. Keď si pozrieš gulu tam je na strane závitu viac otvorov, ako aj otvor v strede kde ich priemerom a vlastnosťami pružných ocelových lamiel je definovaný prietok oleja z a do gule! Co vám to pripomína? no predsa funkciu tlmenia klasického tlmicu kde ten je plnený olejom a piest pohybujúci sa vo vnútri je opatrený sústavou otvorou ktoré definujú prietok oleja! Preto ked kupujes gulu pruzenia tak dany Typ je urceny pre konkretny model BX.;-)
hiero nemudruj, vieme o čom hovoríme Ja napríklad neznášam slovo piestnica. Radšej mám "pracovný valec".
hiero nemudruj:-)))), vieme o čom hovoríme:-) Ja napríklad neznášam slovo piestnica. Radšej mám "pracovný valec".
nestvi ma! chcel som veci nazyvat pravymi menami! sam vies ze nazov tlmic je u BX blbos a je sucastou gule!
nestvi ma! chcel som veci nazyvat pravymi menami! sam vies ze nazov tlmic je u BX blbos a je sucastou gule!:-((((
tlmič je nesprávne a piestnica je zasa hrozný názov ale nech je po tvojom.
tlmič je nesprávne a piestnica je zasa hrozný názov:-d ale nech je po tvojom.