Po roce ta samá závada ale na druhé straně - auto mi dva dny stálo, přijdu a zadek už se nezdvihnul, na pravé straně vzadu kaluž hydraulické kapaliny. Stojím v Kobylisích, nevíte na koho se obrátit, jsem z Ostravy... Před rokem jsem měl tu samou závadu na druhý straně a to mě známý nechal u někoho udělat (musel jsem zpátky do Ostravy) a to říkali, že udělali komplet zadní hydraulické trubičky. Díky za všechny rady a odkazy, potřeboval bych to řešit akutně. Moc díky
Po roce ta samá závada ale na druhé straně - auto mi dva dny stálo, přijdu a zadek už se nezdvihnul, na pravé straně vzadu kaluž hydraulické kapaliny. Stojím v Kobylisích, nevíte na koho se obrátit, jsem z Ostravy... Před rokem jsem měl tu samou závadu na druhý straně a to mě známý nechal u někoho udělat (musel jsem zpátky do Ostravy) a to říkali, že udělali komplet zadní hydraulické trubičky. Díky za všechny rady a odkazy, potřeboval bych to řešit akutně. Moc díky
23.02.2010 13:00 -
Re: Pomoc - zadní hydraulické trubičky
Akutne teraz nič nevyriešiš,tie trubky musia byť nové,resp. tá, ktorá je prasknutá.pri montáži skontroluj závit v piestnici či nie je strhaný a či je tam tesniaca gumička.
Akutne teraz nič nevyriešiš,tie trubky musia byť nové,resp. tá, ktorá je prasknutá.pri montáži skontroluj závit v piestnici či nie je strhaný a či je tam tesniaca gumička.
23.02.2010 13:06 -
mně jen přijde divný, že mu to zase ruplo, mně když rupla jedna tak sem je udělal hned komplet všechny vzadu + ty 4pod nosníkem a už je tam mám 3 roky a jsou skoro jako nový...
mně jen přijde divný, že mu to zase ruplo, mně když rupla jedna tak sem je udělal hned komplet všechny vzadu + ty 4pod nosníkem a už je tam mám 3 roky a jsou skoro jako nový...
23.02.2010 19:38 -
Panové, všem děkuji za připomínky. Dnes mi volal pan Kozák ze servisu v Postřižíně (.link. - nejsou to trubičky, ale prasklá pístnice. Nová prý stojí 5 000, tak hledám na vrakovištích, dám si to i sem do inzerce, kdyby někdo z vás měl nějakou navíc, tak předem mnoho děkuji....Do nové bych asi nešel, mám BX z roku 1986, motoricky to je super, ale už je to opravdu stařík
Panové, všem děkuji za připomínky. Dnes mi volal pan Kozák ze servisu v Postřižíně (http://www.autopostrizin.cz/) - nejsou to trubičky, ale prasklá pístnice. Nová prý stojí 5 000, tak hledám na vrakovištích, dám si to i sem do inzerce, kdyby někdo z vás měl nějakou navíc, tak předem mnoho děkuji....Do nové bych asi nešel, mám BX z roku 1986, motoricky to je super, ale už je to opravdu stařík
26.02.2010 11:07 -