Zdravim.. Prave som kupil jazdeny Citroen BX 1,9 (rv 1993). NO zistil som, ze odniekial unika LHM kvapalina. DO coho vsetkeho ide tato kvapalina? Do vysky vozu, brzd a serva? Este do niecoho?
Zdravim.. Prave som kupil jazdeny Citroen BX 1,9 (rv 1993). NO zistil som, ze odniekial unika LHM kvapalina. DO coho vsetkeho ide tato kvapalina? Do vysky vozu, brzd a serva? Este do niecoho?
no zatial neveim.. nemam sa ako dostat pod rampu, ale chcem sa pripravit na rozne moznosti
no zatial neveim.. nemam sa ako dostat pod rampu, ale chcem sa pripravit na rozne moznosti
Tam je toho dost co može téct, kostka,praskla hadička,trubka, přepady je toho dost zaleží v jakých místech
Tam je toho dost co može téct, kostka,praskla hadička,trubka, přepady je toho dost :-) zaleží v jakých místech
Tak ja sa to pokusim co najskor pozriet. Dufam, ze nebude v tahu hydraulika, lebo ma slahne..
Tak ja sa to pokusim co najskor pozriet. Dufam, ze nebude v tahu hydraulika, lebo ma slahne.. :(
ocuj mederak, strika to, tece to, alebo kvapka to, a z kereho mista zhruba - pod autom vpredu,vzadu,naboku, pri kolesi...atd? To zisti najskor.
ocuj mederak, strika to, tece to, alebo kvapka to, a z kereho mista zhruba - pod autom vpredu,vzadu,naboku, pri kolesi...atd? To zisti najskor.:-d
Takze sme to objavili.. Pri lavom prednom kolese idu hadicky.. a jedna z nich je pretrhnuta a ked sa auto spusti dole tak uplne bolo odtial pocut ako vyfukuje vzduch... taky s olejom a ked sme pozerali na tu hadicku tak cca kazdych 5 sekund kvapka. Len teraz zistit ako vymenit celu hadicku. Nenapada vas nejake docastne riesenie?
Takze sme to objavili.. Pri lavom prednom kolese idu hadicky.. a jedna z nich je pretrhnuta a ked sa auto spusti dole tak uplne bolo odtial pocut ako vyfukuje vzduch... taky s olejom a ked sme pozerali na tu hadicku tak cca kazdych 5 sekund kvapka. :( Len teraz zistit ako vymenit celu hadicku. Nenapada vas nejake docastne riesenie? :(
velice jennoduche mederak, hadicku nadpoj. najlepsi tak, ze do prerusenych koncov vsunies plastovu alebo kovovu trubicku. jenna sa o pomerne bezny problem - vekom unaveny material. pokial by sa ti to ale stale rozpadalo a vytekalo vela kvapaliny - tak to uz je vacsi problem - opotrebovany pracovny valec (tlmic),ktory netesni. inak je to odvzdusnovacie a priesakove vratne vedenie od pracovneho valca do zbernej nadobky. pokial by si si nevedel rady,co pouzit na opravu, tak navstiv akvaristiku alebo mototechnu, plastove hadicove spojky tam kupis podla priemeru hadicky.vela stastia.
velice jennoduche mederak, hadicku nadpoj. najlepsi tak, ze do prerusenych koncov vsunies plastovu alebo kovovu trubicku. jenna sa o pomerne bezny problem - vekom unaveny material. pokial by sa ti to ale stale rozpadalo a vytekalo vela kvapaliny - tak to uz je vacsi problem - opotrebovany pracovny valec (tlmic),ktory netesni. inak je to odvzdusnovacie a priesakove vratne vedenie od pracovneho valca do zbernej nadobky. pokial by si si nevedel rady,co pouzit na opravu, tak navstiv akvaristiku alebo mototechnu, plastove hadicove spojky tam kupis podla priemeru hadicky.vela stastia.:-d