Tak po vymene tlmica na pravej strane tu mam dalsi problem. Tentoraz s lavou stranou.
Vystreluje mi hadicka ktora ide do laveho tlmica. ta blizsie k predku auta (asi prepadova).
Preco? Dnes som to odmastil nasunul nazad doplnil kvapalinu, presiel par metrov mozno 1 KM a ked som auto odstavil zase bola vypadnuta. Rozmyslal som stiahnut tu hadicku eska paskou, ale bojim sa, ze by som nieco ine pototo..
Minule mi dokonca vypadla aj ta vedlajsia hadicka zaroven s touto.
Tak po vymene tlmica na pravej strane tu mam dalsi problem. Tentoraz s lavou stranou.
Vystreluje mi hadicka ktora ide do laveho tlmica. ta blizsie k predku auta (asi prepadova).
Preco? Dnes som to odmastil nasunul nazad doplnil kvapalinu, presiel par metrov mozno 1 KM a ked som auto odstavil zase bola vypadnuta. Rozmyslal som stiahnut tu hadicku eska paskou, ale bojim sa, ze by som nieco ine pototo.. :(
Minule mi dokonca vypadla aj ta vedlajsia hadicka zaroven s touto. :(
no budeš musieť asi meniť aj druhú piestnicu. je netesná a množstvo oleja nedokáže odtekať tak ti vyráža prepad.....
no budeš musieť asi meniť aj druhú piestnicu. je netesná a množstvo oleja nedokáže odtekať tak ti vyráža prepad.....;-)