zdravim mam taky problem so zadnou gulov chcel som ju vymenit tak ju skusil vysrubovat ale nesla tak som sa lepsie zaprel a pretocil som celu piestnicu a ten plech co drzi pestnicu v nsaprave je uz na sracky neviete mi poradit co mam robit???
zdravim mam taky problem so zadnou gulov chcel som ju vymenit tak ju skusil vysrubovat ale nesla tak som sa lepsie zaprel a pretocil som celu piestnicu a ten plech co drzi pestnicu v nsaprave je uz na sracky :D neviete mi poradit co mam robit???
Ak sa dá, tak si najprv natlakuj hydrauliku,aspoň do prevádzkovej polohy a potom povoľ gulu buď aj sekáčom a kladivom pri zvare a potom to spusti do najnižšej polohy a môžeš gulu vyšróbovať. Ten plech je len časľ celku, je tam ešte jedna taká čudná spružinkla ktorú pri stlačení dostaneš von ale horšie to bude s odpojovaním hydraulického vedenia, takže veľa zdaru a silné nervy.
Ak sa dá, tak si najprv natlakuj hydrauliku,aspoň do prevádzkovej polohy a potom povoľ gulu buď aj sekáčom a kladivom pri zvare a potom to spusti do najnižšej polohy a môžeš gulu vyšróbovať. Ten plech je len časľ celku, je tam ešte jedna taká čudná spružinkla ktorú pri stlačení dostaneš von ale horšie to bude s odpojovaním hydraulického vedenia, takže veľa zdaru a silné nervy.
Tak tak.Nejprve do nejvyšší (servisní poloha),"odtrhnout" kouli,spustit do nejnižší,počkat třeba na cígo a pak teprve odmontit!!!3lo to takhle super,bez problémů.Ale pokud se Ti protočila-neutrhl jsi trubky?
Tak tak.Nejprve do nejvyšší (servisní poloha),"odtrhnout" kouli,spustit do nejnižší,počkat třeba na cígo a pak teprve odmontit!!!3lo to takhle super,bez problémů.Ale pokud se Ti protočila-neutrhl jsi trubky?
no prave trubka je v haji ale uz aj tak bola prehnita taze nezdvihnem ho teraz stoji na tehlach no skusim ten sekac len to ze tm uz lea piestnica skoro nedrzi dufam ze to pojde inak som asi v riti coo???
no prave trubka je v haji ale uz aj tak bola prehnita taze nezdvihnem ho teraz stoji na tehlach :D no skusim ten sekac len to ze tm uz lea piestnica skoro nedrzi dufam ze to pojde inak som asi v riti coo???
no skusal som aj sekac a kladivo ale ziadny vysledok jak by boli privarene tie gule len som zcesal cely zvar poobvode hodinu som klepal jak datel a nic nic mi asi ine neostava len odrezat piestnice a vybrat ich po kuskoch a dat tam druhe neviete mi niekto poradit aka dlha je ta ticka ktora tlaci na piestnicu zeby som neodrezal aj z nej ??
no skusal som aj sekac a kladivo ale ziadny vysledok jak by boli privarene tie gule len som zcesal cely zvar poobvode hodinu som klepal jak datel a nic :D nic mi asi ine neostava len odrezat piestnice a vybrat ich po kuskoch a dat tam druhe neviete mi niekto poradit aka dlha je ta ticka ktora tlaci na piestnicu zeby som neodrezal aj z nej ?? :D
skús vytiahnuť zaisťovačku pri ramene a tá tyčka by ti mala vyjsť smerom dopredu. Potom skús stiahnuť manžetu a ostane ti tam piestnica a guľa. Že si trubku strhal, nelám si hlavu, väčšinou je to tak hnilé, že sa to inak ani nedá. Veľa zdaru.
skús vytiahnuť zaisťovačku pri ramene a tá tyčka by ti mala vyjsť smerom dopredu. Potom skús stiahnuť manžetu a ostane ti tam piestnica a guľa. Že si trubku strhal, nelám si hlavu, väčšinou je to tak hnilé, že sa to inak ani nedá. Veľa zdaru.
no uz som vymontoval stare piestnice flexa robi zazraky ale nemozem vybrat tu tycku co tlaci na piest ta zavlacka rdzi jak privarena a neda sa tam piestnica zalozit bez toho aby som tu tycku vybral?? newem ci pomoze ked vyberm srubu z ramena ci ho na tolko posuniem aby som ju tam zalozil ???
no uz som vymontoval stare piestnice flexa robi zazraky :D ale nemozem vybrat tu tycku co tlaci na piest ta zavlacka rdzi jak privarena a neda sa tam piestnica zalozit bez toho aby som tu tycku vybral?? newem ci pomoze ked vyberm srubu z ramena ci ho na tolko posuniem aby som ju tam zalozil ???
nastriekaj nejakým uvolňovačom alebo WD a skús trochu točiť a ťahať, závlačka musí ísť von. Alebo prestrč cez závlačku črobovák a skús zapáčiť, pohne sa to.
nastriekaj nejakým uvolňovačom alebo WD a skús trochu točiť a ťahať, závlačka musí ísť von. Alebo prestrč cez závlačku črobovák a skús zapáčiť, pohne sa to.
este som ju nedostal von no kyval som s nou ale to sa len ohynala nechcel som ju odtrhnut no a z dhuje strany som skusal ju vybit von ale nic jak privarena drzi
este som ju nedostal von :( no kyval som s nou ale to sa len ohynala nechcel som ju odtrhnut no a z dhuje strany som skusal ju vybit von ale nic jak privarena drzi
no jednu poisku som vytiahol ale najprv sa mi zalomila taze obidve ramena som dal von ale ta druhato fakt neide von necham ju tam aked sa mozno casom povoli ta ju vyberem
no jednu poisku som vytiahol ale najprv sa mi zalomila taze obidve ramena som dal von ale ta druhato fakt neide von necham ju tam aked sa mozno casom povoli ta ju vyberem :D
no uz som konecne poskladal sovjho citrona zajtra este musim vyskusat ovzdusnit regulator zadne rzzdy a skusobna jazda diki za rady chlapci
no uz som konecne poskladal sovjho citrona :D zajtra este musim vyskusat ovzdusnit regulator zadne rzzdy a skusobna jazda diki za rady chlapci :)
no afto vyskusane peruje jak bqbika len predok sa stale pomaly zdvyha mozu byt vadne piestnice lebo ked zvyham na maximalku tak k vrchu sa dvyha dost trhavo neviete niekto poradit ??
no afto vyskusane peruje jak bqbika :D len predok sa stale pomaly zdvyha mozu byt vadne piestnice lebo ked zvyham na maximalku tak k vrchu sa dvyha dost trhavo neviete niekto poradit ??
Možná máš trochu přidřenou některou pístnici nebo zasratý přední korektor výšky.
Možná máš trochu přidřenou některou pístnici nebo zasratý přední korektor výšky.
noo to bude asi to aj take divne vrzganie ide z pravej strany nekedy sa s tym zase pohram zatial diki
noo to bude asi to aj take divne vrzganie ide z pravej strany nekedy sa s tym zase pohram zatial diki
V Košiciach je jeden chlapík čo plní gule a vie urobiť všetko. Včera som bol uňho, keď chceš
môžem ti dať naňho kontakt.
V Košiciach je jeden chlapík čo plní gule a vie urobiť všetko. Včera som bol uňho, keď chceš
môžem ti dať naňho kontakt.
mozes poslat diky ale uz mam to spravene len zadnu lavu trubku na hydraliku musim vymenit bo kratku som dal nemal som inu po ruke kludne posli budem rad
mozes poslat diky ale uz mam to spravene len zadnu lavu trubku na hydraliku musim vymenit bo kratku som dal nemal som inu po ruke :D kludne posli budem rad :D