Mám malý problémik, keď jazdím, autíčko len velmi ťažko rozťahám na vačšiu rychlosť, stále máme pocit ako by to niečo brzdilo, aj teda spotreba sa mi zdá teda o dosť väčšia, menili sme už brzdové obloženie, kotúče, čerpadlo, tak neviem čo s tým, robia to len predné kolesá. Nie je to prvé BX,čo mám, ale ešte sa mi to nestalo. Diiik
Mám malý problémik, keď jazdím, autíčko len velmi ťažko rozťahám na vačšiu rychlosť, stále máme pocit ako by to niečo brzdilo, aj teda spotreba sa mi zdá teda o dosť väčšia, menili sme už brzdové obloženie, kotúče, čerpadlo, tak neviem čo s tým, robia to len predné kolesá. Nie je to prvé BX,čo mám, ale ešte sa mi to nestalo. Diiik
No tak zdvihni cumak a zkus to ci to pribrzduje alebo nie. Mozno prepusta brzdovy valec ?
No tak zdvihni cumak a zkus to ci to pribrzduje alebo nie. Mozno prepusta brzdovy valec ?
vprvom rade podla mna rozober predne strmene a poriadne vycisti! mozu byt zahryznute dosticky. ked to nepomoze tak brzdovy ventil. len podla mna neprepusta len sa zasekava riadiaci piestik vnom to znamena ze sa nevrati do vychodzej polohy a pusta tlak do predku. mne to raz robilo na zadnych brzdach trvalo niekolko sekund kym to odbrzdilo. rozobral som brzdovy ventil a vycistil riadiaci piestik ktory bol zadrbany ciernym kalom a ten mu branil v pohybe a potom bolo vsetko ok!
vprvom rade podla mna rozober predne strmene a poriadne vycisti! mozu byt zahryznute dosticky. ked to nepomoze tak brzdovy ventil. len podla mna neprepusta len sa zasekava riadiaci piestik vnom to znamena ze sa nevrati do vychodzej polohy a pusta tlak do predku. mne to raz robilo na zadnych brzdach trvalo niekolko sekund kym to odbrzdilo. rozobral som brzdovy ventil a vycistil riadiaci piestik ktory bol zadrbany ciernym kalom a ten mu branil v pohybe a potom bolo vsetko ok!:-))))
no pozri aj lanka na rucnu mne to robilo zadrete lanko tiez mi trvalo kym som na to prisiel zapac srubovakom do tej packy ktoru taha lanko a uvidis ci pojde este dalej naspet alebo nie
no pozri aj lanka na rucnu mne to robilo zadrete lanko tiez mi trvalo kym som na to prisiel :D zapac srubovakom do tej packy ktoru taha lanko a uvidis ci pojde este dalej naspet alebo nie :)
tak dik ešte skúsim vymenit brzdové hadičky, a uvidíme a pak to zeberu od podlahy, ten valec mi už taky nekdo poradil
tak dik ešte skúsim vymenit brzdové hadičky, a uvidíme a pak to zeberu od podlahy, ten valec mi už taky nekdo poradil