zdravim cistil som sitka v nadrzke LHM ked som odpajal hadice tak z dvoch tenkych hadic mi vypadli gulicky take ako z loziska neviem ako sa tam dostali alebo splnaju nejaky ucel spadli mi neviem ani kde takze asi ich uz nenajdem ked niekto viete na co su tak poradte som z toho jelen
zdravim :) cistil som sitka v nadrzke LHM ked som odpajal hadice tak z dvoch tenkych hadic mi vypadli gulicky take ako z loziska :D neviem ako sa tam dostali alebo splnaju nejaky ucel :D spadli mi neviem ani kde takze asi ich uz nenajdem :( ked niekto viete na co su tak poradte som z toho jelen :D
29.04.2011 07:07 -
Re: guličky v prepadových hadiciach
zdravim cistil som sitka v nadrzke LHM ked som odpajal hadice tak z dvoch tenkych hadic mi vypadli gulicky take ako z loziska neviem ako sa tam dostali alebo splnaju nejaky ucel spadli mi neviem ani kde takze asi ich uz nenajdem ked niekto viete na co su tak poradte som z toho jelen
no to vyzera ze miesto LHM mas v Citrone pivo. tak sa predsa cistia trubky na vedenie piva...gulickami co koluju v systeme nie? zdravim :) cistil som sitka v nadrzke LHM ked som odpajal hadice tak z dvoch tenkych hadic mi vypadli gulicky take ako z loziska :D neviem ako sa tam dostali alebo splnaju nejaky ucel :D spadli mi neviem ani kde takze asi ich uz nenajdem :( ked niekto viete na co su tak poradte som z toho jelen :D
no to vyzera ze miesto LHM mas v Citrone pivo. tak sa predsa cistia trubky na vedenie piva...gulickami co koluju v systeme nie?:-))
29.04.2011 09:11 -
no ty vole este poshanam pipu a otvaram si kecmu so zelenym pivom som myslel ze maju ulohu spätneho ventilu alebo daco take
no ty vole este poshanam pipu a otvaram si kecmu so zelenym pivom :D som myslel ze maju ulohu spätneho ventilu alebo daco take :D
29.04.2011 09:34 -
apsolutne tam nemaju co hladat. skor mi to pripada ze niekto chcel gulickami utesnit prepady mozno aby nebolo vidiet kolko lhm sa vracia spat.....
apsolutne tam nemaju co hladat. skor mi to pripada ze niekto chcel gulickami utesnit prepady mozno aby nebolo vidiet kolko lhm sa vracia spat.....:-))))
29.04.2011 10:42 -
Jedna gulicka tam patri, do tej hadice co pred nadobou konci L kovym zahnutim. Funguje to ako spetny ventil. Ale bez toho to funguje tiez
Jedna gulicka tam patri, do tej hadice co pred nadobou konci L kovym zahnutim. Funguje to ako spetny ventil. Ale bez toho to funguje tiez :)
30.04.2011 22:54 -
no presne jedna gulicka vyoadla z tej hadice a odkial vedie tren prepad???
no presne jedna gulicka vyoadla z tej hadice :) a odkial vedie tren prepad???
01.05.2011 12:12 -