zdravim idem menit cerpadlo LHM a chcel by som vycistit filtre v kocke ale vobec neviem ako na to dakujem za rady
zdravim :) idem menit cerpadlo LHM a chcel by som vycistit filtre v kocke ale vobec neviem ako na to :( dakujem za rady :)
cistia sa hlavne filtre v nadobke lhm, ked chces rozobrat kocku pozri si clanky a navody, je tam rez kockou ...
cistia sa hlavne filtre v nadobke lhm, ked chces rozobrat kocku pozri si clanky a navody, je tam rez kockou ...
noo v nadobke som uz vycistil a bol tam riadny sajrajt no este som vymenil cerpadlo za to cierne co som mal doma ale teraz ide servo jak cukrik a auto sa dviha okamzite nemusim cakat dik za radu tief
noo v nadobke som uz vycistil a bol tam riadny sajrajt :D no este som vymenil cerpadlo za to cierne co som mal doma ale teraz ide servo jak cukrik :) a auto sa dviha okamzite nemusim cakat :) dik za radu tief :)
no mam problemik ked v navodoch kliknem na navod na rozobratie kocky tak mi vyskoci hlavna stranka BXclubu cim to je ??
no mam problemik ked v navodoch kliknem na navod na rozobratie kocky tak mi vyskoci hlavna stranka BXclubu cim to je ?? :)
este jedna otazka poslrfno dobi mi akosi nechce vypinat regulator tlaku nikedy pocut cvajnutie hned ale niekedy pocut len sicane a citi ze je zatazeny motor takze taha cerpadlo ale fakt velmi dlho lenze ked otocim s volantom uz pocut sicanie menej a aj pocut ze je odlahceny motor neviete mi poradit ci je chba v kocke alebo v rgulatore ???
este jedna otazka :) poslrfno dobi mi akosi nechce vypinat regulator tlaku nikedy pocut cvajnutie hned ale niekedy pocut len sicane a citi ze je zatazeny motor takze taha cerpadlo ale fakt velmi dlho lenze ked otocim s volantom uz pocut sicanie menej a aj pocut ze je odlahceny motor neviete mi poradit ci je chba v kocke alebo v rgulatore ???
este som sa chcel spytat v navode na pretesnenie kocky su napisane rozmeri O kruzkov len neviem ci ten prvy rozmer je vnutorny alebo vonkajsi
este som sa chcel spytat :D v navode na pretesnenie kocky su napisane rozmeri O kruzkov len neviem ci ten prvy rozmer je vnutorny alebo vonkajsi :D
Materiál O kroužků doporučuji NBR 90, rozměr se uvádí vždy vnitřní průměr x tloušťka těsnění
Materiál O kroužků doporučuji NBR 90, rozměr se uvádí vždy vnitřní průměr x tloušťka těsnění
Chlapci, ešte raz vás poprosím o tie rozmery o krúžkov v kocke, ich počet a pod. Nemôžem sa k tomu na PC dostať. Ďakujem. Jedná sa o auto aj s posilovačom riadenia.
Chlapci, ešte raz vás poprosím o tie rozmery o krúžkov v kocke, ich počet a pod. Nemôžem sa k tomu na PC dostať. Ďakujem. Jedná sa o auto aj s posilovačom riadenia.