Zdar, nahradzoval ste niekto to gumene tesnenie co byva v trubkach ? Aky rozmer hadice mam kupovat ? Nechce sa mi vynaliezat uz vynajdene Dik
Zdar, nahradzoval ste niekto to gumene tesnenie co byva v trubkach ? Aky rozmer hadice mam kupovat ? Nechce sa mi vynaliezat uz vynajdene :) Dik
myslis na trubkach hydrauliky? ak ano tak to su original gumicky. neoplati sa experimentovat. su zo special gumy a kupujes rozmer podla vonkajsieho priemeru trubky samo ze musia byt dotesnuju co ten obrovsky tlak nedokaze
myslis na trubkach hydrauliky? ak ano tak to su original gumicky. neoplati sa experimentovat. su zo special gumy a kupujes rozmer podla vonkajsieho priemeru trubky:-d samo ze musia byt dotesnuju co ten obrovsky tlak nedokaze:-))))
Vypadá to, že sis pořídil opici a nemáš na banány
Těsnění jdou koupit v Citroënu, 96085785 na trubku 3,5 - 41,- Kč, 96085784 na trubku 4,5 - 34,- Kč, 96085783 na trubku 6,35 - 77,- Kč.
Mám doma nějakou zásobu z doby, kdy jsem ještě dělal u Citroënu. Mám už ale pouze ty větší cca 30 ks na trubku 6,35mm a cca 20 ks na trubku 4,5mm. Mohu případně nějaké odprodat za cca 50% ceny ( moje pořizovací cena jako zaměstnance servisu )
Vypadá to, že sis pořídil opici a nemáš na banány :-d
Těsnění jdou koupit v Citroënu, 96085785 na trubku 3,5 - 41,- Kč, 96085784 na trubku 4,5 - 34,- Kč, 96085783 na trubku 6,35 - 77,- Kč.
Mám doma nějakou zásobu z doby, kdy jsem ještě dělal u Citroënu. Mám už ale pouze ty větší cca 30 ks na trubku 6,35mm a cca 20 ks na trubku 4,5mm. Mohu případně nějaké odprodat za cca 50% ceny ( moje pořizovací cena jako zaměstnance servisu )
Skoda myslel som ze tam dam zuvacku ... ked uz nemam na tie banany
Povodny plan bol skocit do firmy co predava specialne hadice - maju hadice co zvladnu v pohode 200bar takze dotesnovanie by zvladli v pohode a pri skladani BXa vsetko nahradit novymi ale asi prejdem sukromne zasoby a pouzijem starsie.
kulda.69: dik za ponuku ale jednak potrebujem tie na 3.5 a potom 41 korun za necely cm gumy nedam uz s principu
Skoda myslel som ze tam dam zuvacku ... ked uz nemam na tie banany :)
Povodny plan bol skocit do firmy co predava specialne hadice - maju hadice co zvladnu v pohode 200bar takze dotesnovanie by zvladli v pohode a pri skladani BXa vsetko nahradit novymi ale asi prejdem sukromne zasoby a pouzijem starsie.
kulda.69: dik za ponuku ale jednak potrebujem tie na 3.5 a potom 41 korun za necely cm gumy nedam uz s principu :)
to tief. sam vies ze problem je v LHM lebo je agresivna a guma co puziva citroen na vsetky tie hadice je speco vyvinutá aby odolala posobeniu LHM. no vidiiis as bude na bynany
to tief. sam vies ze problem je v LHM lebo je agresivna a guma co puziva citroen na vsetky tie hadice je speco vyvinutá aby odolala posobeniu LHM. no vidiiis as bude na bynany:-))
Bavil som sa s chlapkem co tam pracuje a vravel ze nemoze to byt o tolko agresivnejsie nez 100'C horuci olej ... ale nebudem to riesit, hodim tam starsie co mam doma a bude GO tesneni sa konat nebude
Bavil som sa s chlapkem co tam pracuje a vravel ze nemoze to byt o tolko agresivnejsie nez 100'C horuci olej ... ale nebudem to riesit, hodim tam starsie co mam doma a bude :) GO tesneni sa konat nebude :-D
problem je v dotahovani trubiek. tento system nevyzaduje total dotiahnutie to prave tieto gumicky znici len fakt zlahka ked zacinas citit odpor. natlakujes a ked presakuje tak este trosicka dotiahnut
problem je v dotahovani trubiek. tento system nevyzaduje total dotiahnutie to prave tieto gumicky znici len fakt zlahka ked zacinas citit odpor. natlakujes a ked presakuje tak este trosicka dotiahnut:palec