Ještě mám jeden dotaz budu měnit trubku od čerpadla k posilovači řízení,musím pak odvzdušnit i brzdy nebo se mi nezavzdušní?
Ještě mám jeden dotaz budu měnit trubku od čerpadla k posilovači řízení,musím pak odvzdušnit i brzdy nebo se mi nezavzdušní?
06.03.2012 01:22 -
Re: zavzdušní se brzdy nebo ne?
určitě se to to zavzdušní já jsem sundal jen hadici od nádržky s lhm k čerpadlu a musel jsem to pak odvzdušnit a udělal jsem to tak že jsem bx nechal 2 vyjet do servisní polohy a potom úplně dolů a samo se mi to odvzdušnilo. Ale uvidíš no jak to půjde
určitě se to to zavzdušní já jsem sundal jen hadici od nádržky s lhm k čerpadlu a musel jsem to pak odvzdušnit a udělal jsem to tak že jsem bx nechal 2 vyjet do servisní polohy a potom úplně dolů a samo se mi to odvzdušnilo. Ale uvidíš no jak to půjde
06.03.2012 08:49 -
taky si myslím že by se to mělo zavzdušnit a snad bude stačit jak říkáš vyjet nahoru a dolu s autem.
taky si myslím že by se to mělo zavzdušnit a snad bude stačit jak říkáš vyjet nahoru a dolu s autem.
06.03.2012 09:06 -
Kdyz se ti auto zvedne tak nic nemusis odvzdusnovat, hydra si sama vytlaci vzduch postupne ... rozdil je jenom kdyz delas brzdy - ty se musi normalne odvzdusnovat stejne jako u klasickeho auta ...
Kdyz se ti auto zvedne tak nic nemusis odvzdusnovat, hydra si sama vytlaci vzduch postupne ... rozdil je jenom kdyz delas brzdy - ty se musi normalne odvzdusnovat stejne jako u klasickeho auta ...
06.03.2012 09:17 -
tife máš pravdu ale já jsem sundal hadici od nádržky k hydro čerpadlu a jezdím s tím 2 dny a pak zjistím že když dám auto do servisky že zadek je furt měkký no tak dám auto do nejnižší polohy a ejhle do nádržky s lhm šlo snad mraky vzduchu a takhle jsem to odvzdušnil a bylo po problému pak už zadek byl krásně tvrdej. Ale je to fakt pokud děláš brzdy i v tomto případě odvzdušnit protože z třmenu se ti lhm vracet nebude.
tife máš pravdu ale já jsem sundal hadici od nádržky k hydro čerpadlu a jezdím s tím 2 dny a pak zjistím že když dám auto do servisky že zadek je furt měkký no tak dám auto do nejnižší polohy a ejhle do nádržky s lhm šlo snad mraky vzduchu a takhle jsem to odvzdušnil a bylo po problému pak už zadek byl krásně tvrdej. Ale je to fakt pokud děláš brzdy i v tomto případě odvzdušnit protože z třmenu se ti lhm vracet nebude.
06.03.2012 09:30 -
Spis bych rekl cerpadlo pred smrti nebo nejaky jiny problem ... ale odvzdusnovat ma vyznam kdyz cerpadlo nesaje s nadobky lhm a dela sa to sroubem 12tkou na regulatoru
Spis bych rekl cerpadlo pred smrti nebo nejaky jiny problem ... ale odvzdusnovat ma vyznam kdyz cerpadlo nesaje s nadobky lhm a dela sa to sroubem 12tkou na regulatoru
06.03.2012 09:40 -
jirka co to tu trepes za rozpravky ? ked das dole hadicu k cerpadlu a jazdis s tym 2 dni tak ho zadrieš !!! ty mas neaky superzrak ze vidis vzduch v nadrzke ?
ked nevieš tak nerad ! len narobis bordel !
pokial sa auto dvíha tak netreba už nič odvzdušnovať, odvzdušní sa prevádzkou samo!
jirka co to tu trepes za rozpravky ? :-o ked das dole hadicu k cerpadlu a jazdis s tym 2 dni tak ho zadrieš !!! ty mas neaky superzrak ze vidis vzduch v nadrzke ?
ked nevieš tak nerad ! len narobis bordel !
pokial sa auto dvíha tak netreba už nič odvzdušnovať, odvzdušní sa prevádzkou samo!
06.03.2012 09:45 -
V klidu .. ja myslim ze myslel to ze ho sundal a zase nandal, samozrejme bez cerpadla se jezdit neda hlavne brzdit )
V klidu .. ja myslim ze myslel to ze ho sundal a zase nandal, samozrejme bez cerpadla se jezdit neda :) hlavne brzdit :)))
06.03.2012 09:47 -
ale to vím že se to dělá 12 klíček na regurátoru ale tycoonx, můžeš to napsat zase na .comu ať z toho má Pam radost. Jen jsem chtěl říct že jsem auto dal do nejnižší polohy a slyšel jsem jak jde do nádobky kde je LHM vracečkami strašně moc vzduchu který byl v trubkach tak mi řekni jak se tam asi dostal a pak už jsem to jen dal zase do servisky a bylo to ok. Tak že tady zase neval sakra tycoonX. a tief to špatně pochopil hadice tam byla pouze jsem měl zavzdušněné trubky no ale nejezdil jsem 2 dny bez čerpadla to bychani nikam nedojel ne přeci. Jinak kolik si bere tycoonx tvoje 16V
ale to vím že se to dělá 12 klíček na regurátoru ale tycoonx, můžeš to napsat zase na .comu ať z toho má Pam radost. Jen jsem chtěl říct že jsem auto dal do nejnižší polohy a slyšel jsem jak jde do nádobky kde je LHM vracečkami strašně moc vzduchu který byl v trubkach tak mi řekni jak se tam asi dostal a pak už jsem to jen dal zase do servisky a bylo to ok. Tak že tady zase neval sakra tycoonX.:palec a tief to špatně pochopil hadice tam byla pouze jsem měl zavzdušněné trubky no ale nejezdil jsem 2 dny bez čerpadla to bychani nikam nedojel ne přeci. Jinak kolik si bere tycoonx tvoje 16V
06.03.2012 09:51 -
slyšel si otvoreny vyskovy korektor, vzduch mozes vidiet jedine vo forme bubliniek v nadrzke.
com sem neplet, na tomto klube som ovela dlhsie a su to kluby nie politicke strany ze by som musel byt vzdy na neakej strane. Mna len irituju tie tvoje nezmysly neustale, len raz ta niekto počúvne a bude mat problem.
moja spotreba je priamo pod avatarom mr.inkognito
a tief to špatne nepochopil, ty si to zle napisal
slyšel si otvoreny vyskovy korektor, vzduch mozes vidiet jedine vo forme bubliniek v nadrzke.
com sem neplet, na tomto klube som ovela dlhsie a su to kluby nie politicke strany ze by som musel byt vzdy na neakej strane. Mna len irituju tie tvoje nezmysly neustale, len raz ta niekto počúvne a bude mat problem.
moja spotreba je priamo pod avatarom mr.inkognito
a tief to špatne nepochopil, ty si to zle napisal
06.03.2012 09:56 -
Tak asi když jsem slyšel jak to v té nádobce úplně sičí co to asi mohlo být krom vzduchu který se vytlačil s LHM z trubek. Nikdo se tím prosím vás neřiďte ani radči vemte 12 klíč povolte na regálaku šroub.
Tak asi když jsem slyšel jak to v té nádobce úplně sičí co to asi mohlo být krom vzduchu který se vytlačil s LHM z trubek. Nikdo se tím prosím vás neřiďte ani radči vemte 12 klíč povolte na regálaku šroub.
06.03.2012 09:56 -
mě 16V když pada taky sičí nebo spíš sičelo a vzduch v trubkach to nebyl a je celkem jedno kolik žere které 16V moje třeba 9-12+ a je mi to celkem šumak a myslím že každýmu kdo má 16V a má ho ráád tak spotřebu neřeší
mě 16V když pada taky sičí nebo spíš sičelo a vzduch v trubkach to nebyl :palec a je celkem jedno kolik žere které 16V moje třeba 9-12+ a je mi to celkem šumak :-) a myslím že každýmu kdo má 16V a má ho ráád tak spotřebu neřeší :-):palec
07.03.2012 16:46 -
to bych možna taky překousl ale jezdil bych snim jen do obchodu o výkendu
to bych možna taky překousl :-) ale jezdil bych snim jen do obchodu o výkendu :D
08.03.2012 17:00 -
na 16V mi spotreba cez 11 nevysla asi nikdy, ak ratame na 100km ,keby som behal cely den mesto plyn brzda tak mozno tych 12 ale viac tazko
na 16V mi spotreba cez 11 nevysla asi nikdy, ak ratame na 100km ,keby som behal cely den mesto plyn brzda tak mozno tych 12 ale viac tazko :)