Ako som pisal ono vzduch niekedy pozitivne vplyva na funkciu hydrauliky ...
Zacni tym ze ju das dole, vyhod von tesnenia, vyfukaj, vycisti naftou a zase namontuj a uvidis ...
Ako som pisal ono vzduch niekedy pozitivne vplyva na funkciu hydrauliky :) ...
Zacni tym ze ju das dole, vyhod von tesnenia, vyfukaj, vycisti naftou a zase namontuj a uvidis ...
jen bych doplnil - opravil, ty Okroužky raději z NBR 90. ( 90) je tvrdost.
kostka:
http://www.bxclub.cz/files/pdf/demontaz_kostka.pdf
jen bych doplnil - opravil, ty Okroužky raději z NBR 90. ( 90) je tvrdost.
dakujem vsetkym za cenne rady, ale vzhladom k tomu ze mu konci STK a mam na ruke peknu xantiu za este lepsiu cenu (aj ked na opravu), Bx posluzi ako darca organov keby niekto nieco potreboval nech da vediet a tymto mam vlastne dalsiu otazku ci niekto nahodou nevie ci pasuju/nepasuju "gule" z Bxka na xantiu... konkretne by sa jednalo o 1.8 hladky 44kw Bx a 1.9td 66kw xantia s tym ze motor z Bxa by som asi prehodil do xantie nakolko xantia ma zrejme Ko hlavu valcov
este raz dakujem za vsetky rady a zelam mnoho stastnych km!
dakujem vsetkym za cenne rady, ale vzhladom k tomu ze mu konci STK a mam na ruke peknu xantiu za este lepsiu cenu (aj ked na opravu), Bx posluzi ako darca organov :( keby niekto nieco potreboval nech da vediet a tymto mam vlastne dalsiu otazku ci niekto nahodou nevie ci pasuju/nepasuju "gule" z Bxka na xantiu... konkretne by sa jednalo o 1.8 hladky 44kw Bx a 1.9td 66kw xantia s tym ze motor z Bxa by som asi prehodil do xantie nakolko xantia ma zrejme Ko hlavu valcov
este raz dakujem za vsetky rady a zelam mnoho stastnych km!