Čau lidi,dnes jsem objevil v jednom zákoutí prahy polorozvrakované BX,je to kombík červené barvy,rok výroby 92,černý interiér,tažné,motor 1,8TZD Turbo.
Auto nemá SPZ,vymlácený všechna okénka,uvnitř bordel,nasněžíno,prokopané dveře,přední světla vymlácené pod autem louže provozních kapalin,obložení sloupku řízení na mraky,vytrhané kabely,asi krádež.
Zvláštní znamení-celkem zachovalý stav,majitel si asi auta hleděl,podložky pod SPZ s logem citroen,a nějakého autoservisu,tuším Pachta dřínov,ale může to být i Fejkl.
Nevíte,čí by to mohlo být?(pár věcí by se mi hodilo).Více info po SZ.
Čau lidi,dnes jsem objevil v jednom zákoutí prahy polorozvrakované BX,je to kombík červené barvy,rok výroby 92,černý interiér,tažné,motor 1,8TZD Turbo.
Auto nemá SPZ,vymlácený všechna okénka,uvnitř bordel,nasněžíno,prokopané dveře,přední světla vymlácené pod autem louže provozních kapalin,obložení sloupku řízení na mraky,vytrhané kabely,asi krádež.
Zvláštní znamení-celkem zachovalý stav,majitel si asi auta hleděl,podložky pod SPZ s logem citroen,a nějakého autoservisu,tuším Pachta dřínov,ale může to být i Fejkl.
Nevíte,čí by to mohlo být?(pár věcí by se mi hodilo).Více info po SZ.
hmmm takovy jedno jsem taky nasel tady v Plzni i s komplet dokladama. mel jsem choutky si ho privlastnit nebo nejdriv kontaktovat majitele ale nez jsem se rozhoupal tak me ho odvezli nejspis organi jako vrak i kdyz vrak zdaleka nepripominal. taky to byl Break dokonce i se stejnym motorem. skoda ze jsem si nepospisil. ted placu ze nebudou dily
hmmm takovy jedno jsem taky nasel tady v Plzni i s komplet dokladama. mel jsem choutky si ho privlastnit nebo nejdriv kontaktovat majitele ale nez jsem se rozhoupal tak me ho odvezli :-(((( nejspis organi jako vrak i kdyz vrak zdaleka nepripominal. taky to byl Break dokonce i se stejnym motorem. :nevim skoda ze jsem si nepospisil. ted placu ze nebudou dily
Kdo asi?? Nejspíš dement, mě taky šlohli dieslíka býlýho vytuněnýho, po jednom majiteliv SNR, já byl druhý, na motoru měl jen 40tisíc a policajti ho dodnes nenašli, pro jistotu to odložili aby je neboleli ručičky
Kdo asi?? Nejspíš dement, mě taky šlohli dieslíka býlýho vytuněnýho, po jednom majiteliv SNR, já byl druhý, na motoru měl jen 40tisíc a policajti ho dodnes nenašli, pro jistotu to odložili aby je neboleli ručičky:-(
me prvniho krasavce slohli zrovna kdyz zacal prvni krystof a to ti sasci stali sto metru od auta. no taky ho samo sebou nenasli.
me prvniho krasavce slohli zrovna kdyz zacal prvni krystof a to ti sasci stali sto metru od auta. no taky ho samo sebou nenasli. :-((((
Takže mám další zprávy-výslechem okolobydlících jsem se dozvěděl to,že to patří(lo) jednomu mladému klukovi,co to měl hozené ve slepé uličce.cca před 2.měsíci na tom něco kutil,natočil to,atd...
No,a o vánocích to natáčel,ale ani ťuk,potom to pustil kousek z kopce,ale nechytalo,takže to přes startér dodrkal zpět do kopce,potom následoval ještě jeden pokus,což bylo to,že to pustil z kopce dolů v naději,že to chytně(auto bez tlaku ,nebrzdící,neřídící atd )
No,a nechytlo mu to,takže auto nechal v půlce kopce prásknul dveřma,sundal SPZ,a šel domů pěšourem,a od té doby to tam stojí,a vrakuje se to tam.
Místním mechanikem mi bylo sděleno,že se o to zajímali poliši,ale nechce se jim to tahat pryč navíc je tam možnost,že by mně nahlásil nějaký STH,pokud bych se do toho vrtal,ale těžko říci.
Tak nevím.
Takže mám další zprávy-výslechem okolobydlících jsem se dozvěděl to,že to patří(lo) jednomu mladému klukovi,co to měl hozené ve slepé uličce.cca před 2.měsíci na tom něco kutil,natočil to,atd...
No,a o vánocích to natáčel,ale ani ťuk,potom to pustil kousek z kopce,ale nechytalo,takže to přes startér dodrkal zpět do kopce,potom následoval ještě jeden pokus,což bylo to,že to pustil z kopce dolů v naději,že to chytně(auto bez tlaku ,nebrzdící,neřídící atd )
No,a nechytlo mu to,takže auto nechal v půlce kopce prásknul dveřma,sundal SPZ,a šel domů pěšourem,a od té doby to tam stojí,a vrakuje se to tam.
Místním mechanikem mi bylo sděleno,že se o to zajímali poliši,ale nechce se jim to tahat pryč navíc je tam možnost,že by mně nahlásil nějaký STH,pokud bych se do toho vrtal,ale těžko říci.
Tak nevím.