Před časem jsem tu psal o tom, že do mě klepnul na parkovišti saab, nechal na sebe číslo, takže to šlo přes jeho povinko u kooperativy. Jde o bx 1,7TD combi r.v.92. Odnesl to zadní roh zadního nárazníku, pravé zadní světlo, trosku se štípnul laminát 5.dveří a trosku promáčknutý plech co je za zadními dveřmi u nádrže. V pondělí jsme to nahlasili, další pondělí přisli penízky na účet. Dali mi 16900,- opravu z použitých dílů vidím tak do 3 tis. Závěrem.. Své peníze jsem viděl opravdu rychle a ani jsem takovou částku nečekal. nechce do mě někdo praštit ještě z druhý strany - přijedu kamkoli..
Před časem jsem tu psal o tom, že do mě klepnul na parkovišti saab, nechal na sebe číslo, takže to šlo přes jeho povinko u kooperativy. Jde o bx 1,7TD combi r.v.92. Odnesl to zadní roh zadního nárazníku, pravé zadní světlo, trosku se štípnul laminát 5.dveří a trosku promáčknutý plech co je za zadními dveřmi u nádrže. V pondělí jsme to nahlasili, další pondělí přisli penízky na účet. Dali mi 16900,- opravu z použitých dílů vidím tak do 3 tis. Závěrem.. Své peníze jsem viděl opravdu rychle a ani jsem takovou částku nečekal. nechce do mě někdo praštit ještě z druhý strany - přijedu kamkoli..:-)
Tak to je pekne .. ja som za totalku dostal 24 tisic ... a aj to len preto ze som dolozil faktury sa investice za posledny rok .. zasrana ceska podnikatelska poistovna ...
Tak to je pekne .. ja som za totalku dostal 24 tisic ... a aj to len preto ze som dolozil faktury sa investice za posledny rok .. zasrana ceska podnikatelska poistovna ...
Ahoj))) já na Kooperativu nedám dopustit. Makají tam rychle a platí dobře. Za promáčklý zadní blatník na BX 11 560Kč. Oprava 2 200Kč. Samozřejmě nahlásit, že si opravu udělám sám a oni podle tabulek takhle pěkně proplatí jejich taksu.
Ahoj))) já na Kooperativu nedám dopustit. Makají tam rychle a platí dobře. Za promáčklý zadní blatník na BX 11 560Kč. Oprava 2 200Kč. Samozřejmě nahlásit, že si opravu udělám sám a oni podle tabulek takhle pěkně proplatí jejich taksu.