Jelikož mi odumírá srdce u mojí berušky rozhodl jsem se pro transplantaci jiného koupil jsem typ bdz s řídící jednotkou mmG5 původně tam byla řj. mmG6 ale to se podá cena byla pouhých 800kč komplet. Těď řeším jestli ho mám kompletně přetěsnit než tam půjde a nebo vyměnit jen to na co je špadnej přístup. Co vy na to? Spojku mám novou ta tam jde na tuti. Mám přetěsnit i hlavu a nebo časem. Motor má najeto 180tisíc a olej prej nežere ani nefouká spodem. Jsem zvědav na vaše názory. Zatím zdary Jo a máme nového člena taťka si konečně koupil BX 19 trd. Nafotíme a přihlásíme už se na tom pracuje
Jelikož mi odumírá srdce u mojí berušky rozhodl jsem se pro transplantaci jiného koupil jsem typ bdz s řídící jednotkou mmG5 původně tam byla řj. mmG6 ale to se podá cena byla pouhých 800kč komplet. Těď řeším jestli ho mám kompletně přetěsnit než tam půjde a nebo vyměnit jen to na co je špadnej přístup. Co vy na to? Spojku mám novou ta tam jde na tuti. Mám přetěsnit i hlavu a nebo časem. Motor má najeto 180tisíc a olej prej nežere ani nefouká spodem. Jsem zvědav na vaše názory. Zatím zdary Jo a máme nového člena taťka si konečně koupil BX 19 trd. Nafotíme a přihlásíme už se na tom pracuje :)
17.12.2006 21:37 -
Re: tak jsem dnes koupil jiné srdce do mojeho miláčka
Jestli-že tě brzí počet a množství financí, tak přetěsni kliku za spojkou a pod rozvody ještě před montáží new. spojky a pak s novým rozvodovým řemenem to pojezdi ať víš, kde teče, jestli dobře jezdí a startuje. A až ti to situace dovolí, tak ho přetěsni na zbytku, to už se dá udělat na autě bez vyndávání motoru.
Jestli-že tě brzí počet a množství financí, tak přetěsni kliku za spojkou a pod rozvody ještě před montáží new. spojky a pak s novým rozvodovým řemenem to pojezdi ať víš, kde teče, jestli dobře jezdí a startuje. A až ti to situace dovolí, tak ho přetěsni na zbytku, to už se dá udělat na autě bez vyndávání motoru.
18.12.2006 08:52 -
2kubass99: možno ti moja rada rada nepríde úplne relevantná, ale vymeň aj kabeláž od ECU do motorového priestoru. Aj keď G5 aG6 vypadajú na prvý pohľad rovnako, ak konektory sú rovnaké a systém sa líši vlastne iba v regulácii voľnobehu, tak majú rozdielne rozmiestnené piny v konektotre na ECU.
...Ale to asi vieš.
2kubass99: možno ti moja rada rada nepríde úplne relevantná, ale vymeň aj kabeláž od ECU do motorového priestoru. Aj keď G5 aG6 vypadajú na prvý pohľad rovnako, ak konektory sú rovnaké a systém sa líši vlastne iba v regulácii voľnobehu, tak majú rozdielne rozmiestnené piny v konektotre na ECU.
...Ale to asi vieš.
18.12.2006 08:54 -
S tym by som sa nejako nezatazoval daj tam povodne sanie s povodnou RJ a elektronikou a pojde to ako vino ...
S tym by som sa nejako nezatazoval daj tam povodne sanie s povodnou RJ a elektronikou a pojde to ako vino ...
18.12.2006 10:00 -
jj bylo by to nejjednodušší ale ta g6 už dost zlobí. Potenciometr nejni ok a taky krokovej motorek na volnoběh
jj bylo by to nejjednodušší ale ta g6 už dost zlobí. Potenciometr nejni ok a taky krokovej motorek na volnoběh