Zdravím všechny majitele BX prosím žádám vás o pomoc, byl jsem vlastníkem BX ještě před nedávnem a teď mi došla finanční kontrola a potřebuji přepočítat cesťák...chtěl jsem vás poprosit jestli byste mi někdo nenapsali treba do emailu(klmichal@volny.cz, icq:258944777) normované spotřeby udávané ve velkém techhničáku...moc vás prosím...kontrolu mám zítra ráno takže asi cháppete jak to spěchá...nevím kde to mám najít...moc děkuji...jedná se o typ BS 1.9 RD...moc děkuji, dá se říct že mi tím zachráníte život...
Zdravím všechny majitele BX :-) prosím žádám vás o pomoc, byl jsem vlastníkem BX ještě před nedávnem a teď mi došla finanční kontrola a potřebuji přepočítat cesťák...chtěl jsem vás poprosit jestli byste mi někdo nenapsali treba do emailu(klmichal@volny.cz, icq:258944777) normované spotřeby udávané ve velkém techhničáku...moc vás prosím...kontrolu mám zítra ráno takže asi cháppete jak to spěchá...nevím kde to mám najít...moc děkuji...jedná se o typ BS 1.9 RD...moc děkuji, dá se říct že mi tím zachráníte život...