Stalo se mi to už 3x během cca 2 - 3 měsíců. Vystříkl mi z motoru olej ( nevím kudy ), vypadalo to, že to šlo odvětráním přes vzduchový filtr. Odvětrání jsem po 2 "výstřiku" vyvedl do PET lahve - ta je čistá, ale někudy to vylítlo zas. Nevím jestli už nebude motor kaput ( 250 000 na budíku + něco ??? ) poradí někdo ( BX 1,9 D )
Stalo se mi to už 3x během cca 2 - 3 měsíců. Vystříkl mi z motoru olej ( nevím kudy ), vypadalo to, že to šlo odvětráním přes vzduchový filtr. Odvětrání jsem po 2 "výstřiku" vyvedl do PET lahve - ta je čistá, ale někudy to vylítlo zas. Nevím jestli už nebude motor kaput ( 250 000 na budíku + něco ??? ) poradí někdo ( BX 1,9 D )
mě to dělalo taky když jsem ho pořádně prohnal po cestě na chalupu cca 75km tak kolem litru a někdy i více,zabrousil jsem pravé ložisko na vačce a je to vpohodě,vydírá se to tam,jak se moc napíná řemen k čerpadlu.jo a taky se mi podarilo jet aniž bych zavřel víčko od oleje a to je pak zas.... motor
mě to dělalo taky když jsem ho pořádně prohnal po cestě na chalupu cca 75km tak kolem litru a někdy i více,zabrousil jsem pravé ložisko na vačce a je to vpohodě,vydírá se to tam,jak se moc napíná řemen k čerpadlu.jo a taky se mi podarilo jet aniž bych zavřel víčko od oleje a to je pak zas.... motor:-)