Tak Všem přeji hezké prožití Vánočních svátků a štastný Nový rok a hlavně hodně zdraví ,štěstí a lásky v roce 2007 i vaším BXmiláčkům
přeje Vilda s rodinou
Tak Všem přeji hezké prožití Vánočních svátků a štastný Nový rok a hlavně hodně zdraví ,štěstí a lásky v roce 2007 i vaším BXmiláčkům
přeje Vilda s rodinou
Taky se připojuju a přeju všem Citroeňákům krásné Vánoce a povedenýho Silvestra.
Taky se připojuju a přeju všem Citroeňákům krásné Vánoce a povedenýho Silvestra.
I já se připojuji s přáním krásných vánoc a šťastný nový rok a ať Vás Vaši miláčkové moc nezlobí
I já se připojuji s přáním krásných vánoc a šťastný nový rok a ať Vás Vaši miláčkové moc nezlobí
Peníze nejsou všechno,ale v podstatě všechno je za peníze..Takže přeju hodně financí do Nového roku a ty ostatní důležité vnitřní krásy ať jich máte dostatek.
Peníze nejsou všechno,ale v podstatě všechno je za peníze..Takže přeju hodně financí do Nového roku a ty ostatní důležité vnitřní krásy ať jich máte dostatek.
Přeji veselé Vánoce a šťastný Nový rok všem lidem dobré vůle a členům BXclubu zvláště
Přeji veselé Vánoce a šťastný Nový rok všem lidem dobré vůle a členům BXclubu zvláště
Veselé vianoce všetkym priaznivcom citroenov, bxiek zvlášť, ale aj sympatizantom a vôbec, všetkym, čo navštevujú túto stránku
Veselé vianoce všetkym priaznivcom citroenov, bxiek zvlášť, ale aj sympatizantom a vôbec, všetkym, čo navštevujú túto stránku:-)
I já všem přeju hezké Vánoce, bohatou nadílku a hodně štěstí a zdraví v novém roce
I já všem přeju hezké Vánoce, bohatou nadílku a hodně štěstí a zdraví v novém roce
Tí, ktorí ste tak neučinili, doprajte na vianoce nadštandart aj svojmu miláčikovi. Sviatočný čas nevylučuje to, že sa v plecháči netreba rýpať. Naopak, treba sa zavďačiť tomu, kto dokázal podržať celý rok (resp. keď nedokázal, tak ho treba motivovať, aby tomu budúci rok bolo inak )
No a ja.. keďže som bol k nemu taký štedrý, až som ho musel kvôli návalu darčekov trochu rozobrať, dúfam, že ho cez sviatky zošroubujem, aby nebol dôvod pre naplnenie iného známeho "ako na nový rok, tak po celý rok" )
Šťastné a veselé, veľa kilometrov a málo porúch :)
Tí, ktorí ste tak neučinili, doprajte na vianoce nadštandart aj svojmu miláčikovi. Sviatočný čas nevylučuje to, že sa v plecháči netreba rýpať. Naopak, treba sa zavďačiť tomu, kto dokázal podržať celý rok (resp. keď nedokázal, tak ho treba motivovať, aby tomu budúci rok bolo inak ;) )
No a ja.. keďže som bol k nemu taký štedrý, až som ho musel kvôli návalu darčekov trochu rozobrať, dúfam, že ho cez sviatky zošroubujem, aby nebol dôvod pre naplnenie iného známeho "ako na nový rok, tak po celý rok" :-)))
Všem přátelům citroenů a BX zvláště přeji Veselé Vánoční svátky,malou opičku po silvestru a hodně úspěchů v novém roce 2007 jak na silnicích tak v osobním a pracovním životě.
Všem přátelům citroenů a BX zvláště přeji Veselé Vánoční svátky,malou opičku po silvestru a hodně úspěchů v novém roce 2007 jak na silnicích tak v osobním a pracovním životě.
Taky se připojím s přáním klidných svátků a bezproblémového provozu našim autíček po celý další rok.
Taky se připojím s přáním klidných svátků a bezproblémového provozu našim autíček po celý další rok.