Dilema naj motora sa pohla a rozhodli sme a pre najvykonnejsi taky 100-120 a viac koni.Ale nemam ziadnu tabulku na porovnanie nema niekto? alebo napiste kolko ma aky motor koni pls.
Dilema naj motora sa pohla a rozhodli sme a pre najvykonnejsi taky 100-120 a viac koni.Ale nemam ziadnu tabulku na porovnanie nema niekto? alebo napiste kolko ma aky motor koni pls.
Moje delo má 125hp, to je D6A, 1.9GTI bez lambády. Výkonnejšie sú už iba 16Včka, tuším až 160hp.
Moje delo má 125hp, to je D6A, 1.9GTI bez lambády. Výkonnejšie sú už iba 16Včka, tuším až 160hp.
TycoonX: keby si prejavil trocha snahy a prestudoval Rubriky zistil by si ze zoznam vsetkych motorov aj s vykonovymi charakteristikami je v Rubrikach a to konkretne v : Technická data / Motor / Benzínové motory.
TycoonX: keby si prejavil trocha snahy a prestudoval Rubriky zistil by si ze zoznam vsetkych motorov aj s vykonovymi charakteristikami je v Rubrikach a to konkretne v : Technická data / Motor / Benzínové motory.
Jak pise Tief, v rubrikach najdes presne informace. Jinak spectre prestrelil, 160HP uz asi nenajdes, ke koupi jsou 1.9 GTi 16v s 148 HP. Ale priprav se na to, ze kecy, ze to jezdi za 7 litru, se pravdo nestanou (teda krom jirky sece, ale to je jina kapitola) a pokud si mel 1.9D pocitej s dvojnasobnou spotrebou a vyssi
Prijemne me prekvapilo i obycejne osmi ventilove 1.9 GTi, co mame ted pred barakem
Jak pise Tief, v rubrikach najdes presne informace. Jinak spectre prestrelil, 160HP uz asi nenajdes, ke koupi jsou 1.9 GTi 16v s 148 HP. Ale priprav se na to, ze kecy, ze to jezdi za 7 litru, se pravdo nestanou (teda krom jirky sece, ale to je jina kapitola) a pokud si mel 1.9D pocitej s dvojnasobnou spotrebou a vyssi :-D
Prijemne me prekvapilo i obycejne osmi ventilove 1.9 GTi, co mame ted pred barakem :-)
najvykonejsi motor mam ja povedzme si to na rovinu ja tam mam tolko koni ze sa mi ich ani ratat nechce a ani to odo mna nechcite a teraz mam spotrebu velmi blizku nule ak ratam ze nieco sa z nadrze aj vypari
najvykonejsi motor mam ja povedzme si to na rovinu :)) ja tam mam tolko koni ze sa mi ich ani ratat nechce :) a ani to odo mna nechcite :))a teraz mam spotrebu velmi blizku nule ak ratam ze nieco sa z nadrze aj vypari :))
No da se 1,9 TD z Xantie do BX.... ma ho tam Jirka Sec tady : .link.
No da se 1,9 TD z Xantie do BX.... ma ho tam Jirka Sec tady : http://www.bxclub.cz/profiles/Jirka+Se%E8.html
Darja schválne... koľko žerie to GTI 8V? To je také ako mám ja, alebo novší Jetronic s lambádou???
Darja schválne... koľko žerie to GTI 8V? To je také ako mám ja, alebo novší Jetronic s lambádou???
No s permanetne podchlazenym motorem (zapnuta sahara na dvojku) jsme za 500Kc dojeli z Brna do Prahy a tu jeste tyden jezdili Takze si myslim, ze ta spotreba nebude tak vysoka.
TycoonX: 1.9TD je u BX zridkavy motor, sezen si Xatiacky
No s permanetne podchlazenym motorem (zapnuta sahara na dvojku) jsme za 500Kc dojeli z Brna do Prahy a tu jeste tyden jezdili :-) Takze si myslim, ze ta spotreba nebude tak vysoka.
TycoonX: 1.9TD je u BX zridkavy motor, sezen si Xatiacky :-)
Jop, my mame lambaaadu motronic A zapomnela jsem zminit, ze rozdelovac byl na padrt a svicky pamatovaly snad Andre Citroena
Jop, my mame lambaaadu motronic :-) A zapomnela jsem zminit, ze rozdelovac byl na padrt a svicky pamatovaly snad Andre Citroena :-D
Bude veľký problém odtiahnuť, alebo naložiť BX na odťahovku, keď má von prevodovku, poloosi...
Bude veľký problém odtiahnuť, alebo naložiť BX na odťahovku, keď má von prevodovku, poloosi...
No... na co ho chces polozit? Ramenem a pasama ho nalozi, ale na co ho polozis?
No... na co ho chces polozit? Ramenem a pasama ho nalozi, ale na co ho polozis?
Omlouvam se za male OT: Passchecku, na jake casti auta sedi to zelene skavave zvize?
Omlouvam se za male OT: Passchecku, na jake casti auta sedi to zelene skavave zvize? :-D
nahodou ani ja som to nespoznal ...tolstoj ma pravdu
inak pass dobry fotak, lak vyzera jak novy
nahodou ani ja som to nespoznal ...tolstoj ma pravdu :)
inak pass dobry fotak, lak vyzera jak novy :))
tomass to jsem ani neprohnal photoshopem - spíš to bude tím, že 2 dny předtím jsem ten kraj a sloupek tmelil + lakoval
tomass to jsem ani neprohnal photoshopem :)) - spíš to bude tím, že 2 dny předtím jsem ten kraj a sloupek tmelil + lakoval :))