Slyšel někdo o tom něco,je to docela rána,ale pokud to funguje,nebylo by to tak hrozný. .link.
Slyšel někdo o tom něco,je to docela rána,ale pokud to funguje,nebylo by to tak hrozný.
http://www.rvs-tec.cz/start.htm
...no - chtěl bych to vidět - tak to potom je celá LHM a normální oleje zbytečné - a nebylo by možné to nalít i místo nafty?) Nezačlo by pak BXo i lítat?) Dobrá reklama, ale v TV už byly jiné tyto zázračné přípravky - ale s tím já zkušenosti nemám - vím, že otec jednou použil jako příměs nějaký ten shit, co byl i v TVshoppingu svého času -ale nevím, zda toto je vhodné do starých aut... Každopádně do motoru asi nic než bežný olej nelít ...Jestli chceš, tak to vyzkoušej na svém a pak nám za rok povíš)
...no - chtěl bych to vidět - tak to potom je celá LHM a normální oleje zbytečné - a nebylo by možné to nalít i místo nafty?:))) Nezačlo by pak BXo i lítat?:))) Dobrá reklama, ale v TV už byly jiné tyto zázračné přípravky - ale s tím já zkušenosti nemám - vím, že otec jednou použil jako příměs nějaký ten shit, co byl i v TVshoppingu svého času -ale nevím, zda toto je vhodné do starých aut... Každopádně do motoru asi nic než bežný olej nelít ...Jestli chceš, tak to vyzkoušej na svém a pak nám za rok povíš:)))
Najviac sa mi paci tato cast: "V případě částečné, nebo i úplné ztráty oleje v olejové skříni je možné využívat motor bez poruchy do 200 km, je ale nutné vyhnout se velkému zatížení!"
Samozrejme je to cele nezmysel, cital som si tie zazracne a magicke chemicke procesy a dobre som sa pobavil. Vacsina tychto sraciek je v rozumnych statoch zakazana predavat pretoze vedome klamu a zavadzaju uzivatela a ich ucinok je v lepsom pripade nulovy v horsom poskodzuje motor. Svojeho casu tieto sracky este pouzivali reklamu typu:
Testovane americkou armadou - nedodali k tomu ze na zaklade testov prevadzanych americkou armadou bol vyrobok zakazany dalsia oblubena hlaska je:
Testovane karlovou univerzitou - taktiez neni dodane ze studia nepreukazala negativny ucinok ( ale taktiez ziaden pozitivny !!! ) ...
Kto ma dobrodruznu povahu moze to skusit - snad sa mu nic nestane
Najviac sa mi paci tato cast: "V případě částečné, nebo i úplné ztráty oleje v olejové skříni je možné využívat motor bez poruchy do 200 km, je ale nutné vyhnout se velkému zatížení!" :-)
Samozrejme je to cele nezmysel, cital som si tie zazracne a magicke chemicke procesy a dobre som sa pobavil. Vacsina tychto sraciek je v rozumnych statoch zakazana predavat pretoze vedome klamu a zavadzaju uzivatela a ich ucinok je v lepsom pripade nulovy v horsom poskodzuje motor. Svojeho casu tieto sracky este pouzivali reklamu typu:
Testovane americkou armadou - nedodali k tomu ze na zaklade testov prevadzanych americkou armadou bol vyrobok zakazany :-) dalsia oblubena hlaska je:
Testovane karlovou univerzitou - taktiez neni dodane ze studia nepreukazala negativny ucinok ( ale taktiez ziaden pozitivny !!! ) ...
Kto ma dobrodruznu povahu moze to skusit - snad sa mu nic nestane :)
Podle me je to naprosty nesmysl. Proc bych vytvarel na valci hladky povrch, kdyz se pri vyrobe umele zdrsnuje (honovanim). A jeste k tomu koeficientu treni.. typicky priklad jsou "johanzonky" - presne brousene kosticky zeleza, jsou velmi hladke a vubec po sobe neklouzou, v podstate se k sobe prilepi...
Podle me je to naprosty nesmysl. Proc bych vytvarel na valci hladky povrch, kdyz se pri vyrobe umele zdrsnuje (honovanim). A jeste k tomu koeficientu treni.. typicky priklad jsou "johanzonky" - presne brousene kosticky zeleza, jsou velmi hladke a vubec po sobe neklouzou, v podstate se k sobe prilepi...
dodo: ono to ani nema sancu zacat nieco vytvarat, ak je to pevne akurat sa tym ucpe olejovy filter a olej bude kolovat nefiltrovany bajpasom, ak je to dostatocne male tak to bude kolovat v motore s nulovym efektom, v horsom pripade to bude ucpavat mazacie kanalky pripade to znehodnoti olej ...
A mozno tomu krivdime a ono sa to neskodne vypari z oleja
dodo: ono to ani nema sancu zacat nieco vytvarat, ak je to pevne akurat sa tym ucpe olejovy filter a olej bude kolovat nefiltrovany bajpasom, ak je to dostatocne male tak to bude kolovat v motore s nulovym efektom, v horsom pripade to bude ucpavat mazacie kanalky pripade to znehodnoti olej ...
A mozno tomu krivdime a ono sa to neskodne vypari z oleja :))))