Mam 1,6i rv92 a budu potřebovat vyměnit spojku. Jakou značku spojky mi doporučíte? Kolik to bude cca stát i s prací. Je potřeba vyndavat motor? díky
Mam 1,6i rv92 a budu potřebovat vyměnit spojku. Jakou značku spojky mi doporučíte? Kolik to bude cca stát i s prací. Je potřeba vyndavat motor? díky
Motor ne, stačí vyndat převodovku spodem.
Spojku libovolnou standardní kvality (Valeo, Sachs, Luk apod., podle momentální nabídky a ochoty utrácet), ale ne Borg and Beck, Delphi.
Cenu s prací nedovedu odhadnout, my se s tím dva mořili celý den. Víckrát bych to na BX nedělal. Ještě teď se mi dělá zle, když si vzpomenu na způsob zajištění meziložiska na poloose u spolujezdce a málo místa kolem... fujtajxl.
Motor ne, stačí vyndat převodovku spodem.
Spojku libovolnou standardní kvality (Valeo, Sachs, Luk apod., podle momentální nabídky a ochoty utrácet), ale ne Borg and Beck, Delphi.
Cenu s prací nedovedu odhadnout, my se s tím dva mořili celý den. Víckrát bych to na BX nedělal. Ještě teď se mi dělá zle, když si vzpomenu na způsob zajištění meziložiska na poloose u spolujezdce a málo místa kolem... fujtajxl.
... cena spojkové sady od Valea je cca 3500,- Kč a práce u mne vychází 2500
... cena spojkové sady od Valea je cca 3500,- Kč a práce u mne vychází 2500
spojka je sranda vomotas smetak izolepou nasadis utrhnes deset sroubu a jedes jinak na pekaci me to stalo sedmicku a mam tam valeo
spojka je sranda vomotas smetak izolepou nasadis utrhnes deset sroubu a jedes :-)) jinak na pekaci me to stalo sedmicku a mam tam valeo
Loser: 6000 za spojku vcetne vymeny v servise je moc ??? Len tak pre zaujimavost kolko je podla teba adekvatna cena ?
Loser: 6000 za spojku vcetne vymeny v servise je moc ??? Len tak pre zaujimavost kolko je podla teba adekvatna cena ? :)
tak 6000 s praci za spojku na bx to je sranda oproti spojce na XM V6 za 7500 + prace za 3000
tak 6000 s praci za spojku na bx to je sranda oproti spojce na XM V6 za 7500 + prace za 3000
Teda Loser kdo ti udělá spojku za péťo,tak to je charita,ale blahopřeju k takové ceně .
Teda Loser kdo ti udělá spojku za péťo,tak to je charita,ale blahopřeju k takové ceně .
Zajimava cena za praci 500 kč.Nebyl by nějaky kontakt? Tel,icq...Abychom veděli na clubu kam mame davat kvalitne a levně opravovat auta
Zajimava cena za praci 500 kč.Nebyl by nějaky kontakt? Tel,icq...Abychom veděli na clubu kam mame davat kvalitne a levně opravovat auta :-)
Jiříku, 500 je tak taxa za hodinu práce, zůstaň na zemi...4 hodiny Ti na to stačit nebudou....
Jiříku, 500 je tak taxa za hodinu práce, zůstaň na zemi...4 hodiny Ti na to stačit nebudou....
za 500 bych to nedělal, ale 4 h na mém 1.9d stačí,ale nesmíš moc kecat stím kdo ti pomáhá
za 500 bych to nedělal, ale 4 h na mém 1.9d stačí,ale nesmíš moc kecat stím kdo ti pomáhá
zdroj - ELIT:
SACHS 3000 108 002
Popis: Spojkový komplet
průměr v mm:200 mm / počet zubů:18 / díly v seznamu: / doba montaze (v hod.):4,60 hod /
----------------------------------------------------------------------------------
Vilo: za 4 hoďky, to je teda fofr, to se klaním až k zemi
a za 500,- bych si to nechal měnit kažej rok dvakrát
zdroj - ELIT:
SACHS 3000 108 002
Popis: Spojkový komplet
průměr v mm:200 mm / počet zubů:18 / díly v seznamu: / doba montaze (v hod.):4,60 hod /
----------------------------------------------------------------------------------
Vilo: za 4 hoďky, to je teda fofr, to se klaním až k zemi :-)
a za 500,- bych si to nechal měnit kažej rok dvakrát :-D
spojku už sem na bx 19D měnil 2x pokaždý ve dvou lidech a poprvé sme to dělali 3hodiny a pak 2,5h...nejdelší je dostat ven spodní čep, jinak je to spíš dlouhý povolování šroubů. I když jsem pomáhal řek si za práci 1200kč. poprvé, podruhý nevim....
spojku už sem na bx 19D měnil 2x pokaždý ve dvou lidech a poprvé sme to dělali 3hodiny a pak 2,5h...nejdelší je dostat ven spodní čep, jinak je to spíš dlouhý povolování šroubů. I když jsem pomáhal řek si za práci 1200kč. poprvé, podruhý nevim....
Stando na zemi stojim a dost pevně.Cena je taková jakou jsem napsal a mě je fuk jestli je to taxa na hodinu.prostě mam spojku za 3500kč.
hádat se tu s nikym nebudu
Stando na zemi stojim a dost pevně.Cena je taková jakou jsem napsal a mě je fuk jestli je to taxa na hodinu.prostě mam spojku za 3500kč.
hádat se tu s nikym nebudu