Pozná niekto spojkové komponenty od GST? Čo to je za výrobcu. Aj som googlil, ale nič nevygooglil.
Prosím ale, rady typu: kúp si Valeo, Sachs alebo Luk ma neinteresujú.
...neotravoval by som, ale nechodí mi vyhľadávanie:-/
Pozná niekto spojkové komponenty od GST? Čo to je za výrobcu. Aj som googlil, ale nič nevygooglil.
Prosím ale, rady typu: kúp si Valeo, Sachs alebo Luk ma neinteresujú.
...neotravoval by som, ale nechodí mi vyhľadávanie:-/
Yarik a kde si taku značku našiel??? om tom som ešte nepočul pyčo
aka je cena za sadu???
Yarik a kde si taku značku našiel??? om tom som ešte nepočul pyčo :-D
aka je cena za sadu???
2sep: cena lamela+mekano+lozisko 3500 s Dph. Uz mi odpisal predajca. Je to made in italy,druhovyroba. Asi tak. Ked vezmem do uvahy,ze mi moj 16valvulas vydrzi mozno 5 rokov,snad by mi aj stacila
2sep: cena lamela+mekano+lozisko 3500 s Dph. Uz mi odpisal predajca. Je to made in italy,druhovyroba. Asi tak. Ked vezmem do uvahy,ze mi moj 16valvulas vydrzi mozno 5 rokov,snad by mi aj stacila:-)
šep: je to cena na 16V-čko - priemer 215mm.
Btw...Kdesi som tu čítal o cenách za sadu Valeo okolo 3000-3500Kč... hm. Toľko by som aj dal, len škoda že to tu za toľko nikto nepredáva)
..ale zato sme východoeurópsky tiger lol lol lol
šep: je to cena na 16V-čko - priemer 215mm.
Btw...Kdesi som tu čítal o cenách za sadu Valeo okolo 3000-3500Kč... hm. Toľko by som aj dal, len škoda že to tu za toľko nikto nepredáva:-)))
..ale zato sme východoeurópsky tiger lol lol lol
Dej bacha ať se nevymrdáš s těma dílama.Ja jsem měnil taky lamelu a ložisko už nevím přesně jak se ten výrobce jmenoval,ale podstatné je to že vydržela týden rozlámaly se vní ty pružinky co tlumí vibrace.
Dej bacha ať se nevymrdáš s těma dílama.Ja jsem měnil taky lamelu a ložisko už nevím přesně jak se ten výrobce jmenoval,ale podstatné je to že vydržela týden rozlámaly se vní ty pružinky co tlumí vibrace.
All: ono ani tak nejde o kúpu, zatiaľ. Len som sa snažil presondovať, a tak znela aj otázka, či niekto niečo také nepozná. Takže tak. Ale aj tak vďaka. Keď už, tak to asi bude bez experimentu a uchýlim sa k značkovému produktu
All: ono ani tak nejde o kúpu, zatiaľ. Len som sa snažil presondovať, a tak znela aj otázka, či niekto niečo také nepozná. Takže tak. Ale aj tak vďaka. Keď už, tak to asi bude bez experimentu a uchýlim sa k značkovému produktu:-)