Tak si dneska jedu a najednou to zachrčelo zavrzalo ne dělám si srandu normálně mi to kleklo s největší pravděpodobností je to zadřený. Musím někde sehnat jinej ale jak se říká když chceš o něco přijít tak to pujč. Že já blbec nezkontroloval olej když mi berušku vrátily (( poučení pro příště
Tak si dneska jedu a najednou to zachrčelo zavrzalo ne dělám si srandu normálně mi to kleklo s největší pravděpodobností je to zadřený. Musím někde sehnat jinej ale jak se říká když chceš o něco přijít tak to pujč. Že já blbec nezkontroloval olej když mi berušku vrátily :((( poučení pro příště
Když si přijedeš na Kladno a vyndáš si ho z pajatorovy TOPky, tak je tvůj...
Když si přijedeš na Kladno a vyndáš si ho z pajatorovy TOPky, tak je tvůj...
pokud bys risknul motor z vyhořelýho auta,tak si zajeď do UL nebo vim o funkčním,bezproblémovym,který je ještě v autě čili je možno ho vyzkoušet,okres UH
pokud bys risknul motor z vyhořelýho auta,tak si zajeď do UL nebo vim o funkčním,bezproblémovym,který je ještě v autě čili je možno ho vyzkoušet,okres UH
Ak chces 1.9 motor prijdi si po neho, blok nasadis na 1.6, dam ti ho zadara akurat si ho musis demontovat, a zere vodu, takze tesnenie pod hlavou. Jedine co z neho chcem je olejova vana
Ak chces 1.9 motor prijdi si po neho, blok nasadis na 1.6, dam ti ho zadara akurat si ho musis demontovat, a zere vodu, takze tesnenie pod hlavou. Jedine co z neho chcem je olejova vana :)