Prosím vás,nemáte někdo plonkovní vstřikovací čerpadlo na trd?Docela to spěchá,potřebuju mít funkční auto.Teče z toho nafta a spotřeba je gigantická..
Prosím vás,nemáte někdo plonkovní vstřikovací čerpadlo na trd?Docela to spěchá,potřebuju mít funkční auto.Teče z toho nafta a spotřeba je gigantická..
kotik myslím že lepšie urobíš ak ho dáš pretesniť, tým pádom ti ho aj nastaví a máš zase na dlho pokoj.
kotik myslím že lepšie urobíš ak ho dáš pretesniť, tým pádom ti ho aj nastaví a máš zase na dlho pokoj.
Jojo,půjde na přetěsnění,chtějí za to 3700,- bez DPH.ˇˇCekal sem to horší..
Jojo,půjde na přetěsnění,chtějí za to 3700,- bez DPH.ˇˇCekal sem to horší..
jedno se mi tu taky válí,BOSCH,ale za jedno už asi neni potřeba a za druhí nevim v jakym je stavu
jedno se mi tu taky válí,BOSCH,ale za jedno už asi neni potřeba a za druhí nevim v jakym je stavu
Mam jedno z 1,8TZD r.v. 92, cca rok je vymontovany, do ty doby jezdilo. Je to Bosh
Mam jedno z 1,8TZD r.v. 92, cca rok je vymontovany, do ty doby jezdilo. Je to Bosh
Lidičky, tak prý mi umřelo naftové čerpadlo (Lucas). Mám 1.9 TZD (atmosféra) a motor mi začal čím dál častěji v nárazech vypadávat z tahu, někdy i zhasl. Startování pak horor, nedalo se skoro nikam dojet. Kamarád v servisu diagnostikoval závadu - palivové čerpadlo. Není to sice citroenista, ale to asi v tento moment nehraje roli. Otázka která se nabízí jest, co dál. Nové čerpadlo je prý minimálně 10k, repas nevím. Prosím poraďte, nechci vykrvácet. Za samotnou výměnu, pokud donesu jiné, chce 1500, prý se musí lézt do rozvodů...
Lidičky, tak prý mi umřelo naftové čerpadlo (Lucas). Mám 1.9 TZD (atmosféra) a motor mi začal čím dál častěji v nárazech vypadávat z tahu, někdy i zhasl. Startování pak horor, nedalo se skoro nikam dojet. Kamarád v servisu diagnostikoval závadu - palivové čerpadlo. Není to sice citroenista, ale to asi v tento moment nehraje roli. Otázka která se nabízí jest, co dál. Nové čerpadlo je prý minimálně 10k, repas nevím. Prosím poraďte, nechci vykrvácet. Za samotnou výměnu, pokud donesu jiné, chce 1500, prý se musí lézt do rozvodů... :-(
Hele, brňáku, jednoho lucase na hladkýho 1.9D mám doma se vším všudy, tak se stav a za nějaký love to kšeftnem
kontakt v profilu ....
Hele, brňáku, jednoho lucase na hladkýho 1.9D mám doma se vším všudy, tak se stav a za nějaký love to kšeftnem :-)
kontakt v profilu ....
Chtěl bych tímto moc poděkovat jak PATaMATovi tak Bartolimu za pomoc a ochotu. Je úžasné, že jsou tu takoví kamarádi. Snad budu zase brzy jezdit!
Chtěl bych tímto moc poděkovat jak PATaMATovi tak Bartolimu za pomoc a ochotu. Je úžasné, že jsou tu takoví kamarádi. Snad budu zase brzy jezdit!