mate niekto skusenosti s tymto produktom ?
"LiquiMoly Přísada pro hydraulická zdvihátka (300 ml)"
Odkaz: .link.
Osobne nie som priaznivec zazracnych Horstovych kapiciek pre zdravie motora ale jeden nikdy nevie. Moj problem je ze mi zostava visiet jedno zdvihatko a tesne po nastartovani mlati ako svina - do 1 - 2 minut stichne a potom uz je klud.
dik
tief
Zdar,
mate niekto skusenosti s tymto produktom ?
"LiquiMoly Přísada pro hydraulická zdvihátka (300 ml)"
Odkaz: http://www.oleje.cz/eshop/show_prod.php?id=757
Osobne nie som priaznivec zazracnych Horstovych kapiciek pre zdravie motora ale jeden nikdy nevie. Moj problem je ze mi zostava visiet jedno zdvihatko a tesne po nastartovani mlati ako svina - do 1 - 2 minut stichne a potom uz je klud.
dik
tief
no tak vzhledem k tomu ze to stoji 255 bych tomu asi moc neveril nicmene myslim ze od nekterych problemu to asi pomuze nicmene kdyz je jednou hydrozdvih v haji tak mu nepomuze uz nic
zkus a uvidis sam max si zainvestujes do noveho oleje no
no tak vzhledem k tomu ze to stoji 255 bych tomu asi moc neveril nicmene myslim ze od nekterych problemu to asi pomuze nicmene kdyz je jednou hydrozdvih v haji tak mu nepomuze uz nic :-)
zkus a uvidis sam max si zainvestujes do noveho oleje no
Ja som to použil. Síce nie od LM, ale od Valvoline. Cena bola podobná. Efekt sa dostavil.
Háčik je v tom, že pokiaľ máš v aute nový olej, tak oň prídeš, lebo ho po aplikácii budeš musieť vypustiť a nahradiť novým.
Ja som to použil. Síce nie od LM, ale od Valvoline. Cena bola podobná. Efekt sa dostavil.
Háčik je v tom, že pokiaľ máš v aute nový olej, tak oň prídeš, lebo ho po aplikácii budeš musieť vypustiť a nahradiť novým.
Honza Fric: asi ne, nie som dost odvazny Teoreticky by to mohlo fungovat ale keby to rozpustalo olejove usadeniny no neviem neviem co by taka kolujuca usadenina v olejovom okruhu spravil. Hold budu sa menit hydrostely.
Honza Fric: asi ne, nie som dost odvazny :-) Teoreticky by to mohlo fungovat ale keby to rozpustalo olejove usadeniny no neviem neviem co by taka kolujuca usadenina v olejovom okruhu spravil. Hold budu sa menit hydrostely.
tak usazenim bych se nebal ty rozpousti i normalni olej spis mam pochybnosti jestli to pomuze dlouhodobe podle me je lepsi vymenit hydrostely i kdyz je to drazsi ale pak mas jistotu ze je to ok
tak usazenim bych se nebal ty rozpousti i normalni olej spis mam pochybnosti jestli to pomuze dlouhodobe :-) podle me je lepsi vymenit hydrostely i kdyz je to drazsi ale pak mas jistotu ze je to ok