Chtěl bych ze zeptat jaké kdo má zkušenosti se sportovními vzduchovými filtry a zda má cenu do toho jít chtěl bych mu zase něco dopřát díky
Chtěl bych ze zeptat jaké kdo má zkušenosti se sportovními vzduchovými filtry a zda má cenu do toho jít chtěl bych mu zase něco dopřát díky:-)
Atmosfera s tym vraj trosicka lepsie ide ale TD vobec ... taky to dela vacsi ramus
Atmosfera s tym vraj trosicka lepsie ide ale TD vobec ... taky to dela vacsi ramus :)
teď de o to jak velký rámus to dělá abych nemusel jezdit jak Otík z vesničky mé střediskové
teď de o to jak velký rámus to dělá abych nemusel jezdit jak Otík z vesničky mé střediskové :-)
No mne prijde ze je to pocut - to je ten "pocit velkej rychlosti a ze to lepsie taha" ako hovoria tuneri, viac ramusu = lepsie taha ... ale ziaden zazrak necakaj ...
No mne prijde ze je to pocut - to je ten "pocit velkej rychlosti a ze to lepsie taha" ako hovoria tuneri, viac ramusu = lepsie taha :-) ... ale ziaden zazrak necakaj ...
žádný zázrak pokud jde o nárustu výkonu moc nepočítej. To samé s hlučností to není až zase takové horké. U TD to nepoznáš, snad jen tak že nekupuješ pořád papírový filtr. Co se týče atmosféry tak motor jde ochotněji do otáček a lépe reaguje na plyn.
žádný zázrak pokud jde o nárustu výkonu moc nepočítej. To samé s hlučností to není až zase takové horké. U TD to nepoznáš, snad jen tak že nekupuješ pořád papírový filtr. Co se týče atmosféry tak motor jde ochotněji do otáček a lépe reaguje na plyn.
To ochotne tocenie za plynom mne osobne prislo ako efekt vacsieho ramusu ... skorej pocujes hucanie motora. Taktiez je tu riziko rychlejsieho opotrebovania motora, predsa len sportovy filter ma mensi filtracny ucinok ako normalny takze ked jazdis v prasnom prostredi tak ee ...
To ochotne tocenie za plynom mne osobne prislo ako efekt vacsieho ramusu ... skorej pocujes hucanie motora. Taktiez je tu riziko rychlejsieho opotrebovania motora, predsa len sportovy filter ma mensi filtracny ucinok ako normalny takze ked jazdis v prasnom prostredi tak ee ...
Nejlepsi reseni je vlozka od greenu. vyzaduje mensi udrzbu nez konus, ale musi se o to clovek starat. Cas od casu proplach a impregnace. Konus ma nevyhodu, bx nema zakrytovany spodek motoru a rychleji se spini.
Nejlepsi reseni je vlozka od greenu. vyzaduje mensi udrzbu nez konus, ale musi se o to clovek starat. Cas od casu proplach a impregnace. Konus ma nevyhodu, bx nema zakrytovany spodek motoru a rychleji se spini.
Mimochodem .... prach nalepený na impregnaci pomáhá a tudíž prospívá filtraci ....... samozřejmě nepíšu a totálně zasraném filtru. Jestli se nepletu, tak se sportovní filtr čistí za normálních podmínek co 20tisíc Km ..... normální podmínky je běžný provoz na komunikacích. Samozřejmě se za normální podmínky nepovažuje jízda třeba po prašné autokrosové dráze
Mimochodem .... prach nalepený na impregnaci pomáhá a tudíž prospívá filtraci ....... samozřejmě nepíšu a totálně zasraném filtru. Jestli se nepletu, tak se sportovní filtr čistí za normálních podmínek co 20tisíc Km ..... normální podmínky je běžný provoz na komunikacích. Samozřejmě se za normální podmínky nepovažuje jízda třeba po prašné autokrosové dráze :-)
normalni podminky jsou to, ze ti zespodu do motora nejde bordel. Kdyby slo jen o prach, ale spodem lita vsechno. proste se prasi rychleji nez vlozka od greenu a efekt je podobny
normalni podminky jsou to, ze ti zespodu do motora nejde bordel. Kdyby slo jen o prach, ale spodem lita vsechno. proste se prasi rychleji nez vlozka od greenu a efekt je podobny :-)
Jestli se nepletu, tak se sportovní filtr čistí za normálních podmínek a správné instalaci sportovního filtru co 20tisíc Km ..... normální podmínky je běžný provoz na komunikacích. Správná instalace konusu je oddělit filtr přepážkou aby se zamezilo nasávání teplého vzduchu od motoru. Tím pádem nám zamezí i nadměrnému znečištění. Konus jsem měl a byl oddělen od motoru
Mimochodem nezdá se mi, že bych měl nějak extra zasraný motor .... tedy myslím tím před nedávnou očistou . Každopádně sportovní filtr budu dávat zase ale už nepůjdu do konusu ale do vložky .... a proč vložka ? týká se to Designu
Já to tedy upřesním :-) ........
Jestli se nepletu, tak se sportovní filtr čistí za normálních podmínek a správné instalaci sportovního filtru co 20tisíc Km ..... normální podmínky je běžný provoz na komunikacích. Správná instalace konusu je oddělit filtr přepážkou aby se zamezilo nasávání teplého vzduchu od motoru. Tím pádem nám zamezí i nadměrnému znečištění. Konus jsem měl a byl oddělen od motoru
Mimochodem nezdá se mi, že bych měl nějak extra zasraný motor .... tedy myslím tím před nedávnou očistou :-). Každopádně sportovní filtr budu dávat zase ale už nepůjdu do konusu ale do vložky :-) .... a proč vložka ? týká se to Designu :-)
Kdyz porovnam spinu na vlozce a na konusu, je to o necem jinem. Asi se nam tu vic prasi, ale nejsem jedina, kdo si stezuje, ze se mu desne prasi. A to ja s autem skoro nejezdim Oddelene to od motoru jakztakz je.
A miro, ty mas motor nablejskanej jak psi koule, ty spinu neznas
Kdyz porovnam spinu na vlozce a na konusu, je to o necem jinem. Asi se nam tu vic prasi, ale nejsem jedina, kdo si stezuje, ze se mu desne prasi. A to ja s autem skoro nejezdim :-D Oddelene to od motoru jakztakz je.
A miro, ty mas motor nablejskanej jak psi koule, ty spinu neznas :-)
U 16v mi to srovnalo otáčky a pružnější chod, u TD větší rámus, ale výkon jsem nepocítil a čistota? Už jsem dostal čistič i s olejem. Můj osobní názor - ovlivňuje chod motoru ( mám green ) k lepšímu!!!
U 16v mi to srovnalo otáčky a pružnější chod, u TD větší rámus, ale výkon jsem nepocítil a čistota? Už jsem dostal čistič i s olejem. Můj osobní názor - ovlivňuje chod motoru ( mám green ) k lepšímu!!!
tak filtr asi bude muset počkat právě mi odešlo těsnění pod hlavou,doufám jen že to bude jen to těsnění
tak filtr asi bude muset počkat právě mi odešlo těsnění pod hlavou,doufám jen že to bude jen to těsnění:-(
Téma: Filtr/hluk .link.
něco málo z diskuzí TuningFora
Téma: vzduchové filtry http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=39082&start=0
Téma: Filtr/hluk http://www.tuning-forum.org/viewtopic.php?t=4367&highlight=