Ahojte,já nemít centrál na DO a já ho chtít.Moc ho chtít!Neporadíte mi někdo,kterak tento problém vyřešit?Díky
Ahojte,já nemít centrál na DO a já ho chtít.Moc ho chtít!Neporadíte mi někdo,kterak tento problém vyřešit?Díky
Cau no dalka si myslim stoji tak 4 kila a nejlevnejsi alarm tacek tak bych sel asi do toho alarmu.
Cau no dalka si myslim stoji tak 4 kila a nejlevnejsi alarm tacek tak bych sel asi do toho alarmu.
Su na founu tak jsem az ted mrkl na ten link a je to teda tragicke ja to nasel v tech relacich jak jsam psal.
Su na founu tak jsem az ted mrkl na ten link a je to teda tragicke ja to nasel v tech relacich jak jsam psal.
to Vil: omlouvám se za reakci jsem o5 na pc a mrkl jsem na ten link a kouknul na odkaz co jsem měl já kde to bylo levné ale halt se všude zdražuje a i tu nastala změna tak se omlouvám. Přidávám se k tomu linku je to super stránka.
to Vil: omlouvám se za reakci jsem o5 na pc a mrkl jsem na ten link a kouknul na odkaz co jsem měl já kde to bylo levné ale halt se všude zdražuje a i tu nastala změna tak se omlouvám. Přidávám se k tomu linku je to super stránka.
Problém bude vyřešen,jablotron autoalarm včetně ultrazvuku za 3400,- ,včetně montáže 5ečka,ale Žofré bude mít mít klid.Nechcu do něho dávat něco z rýže..
Problém bude vyřešen,jablotron autoalarm včetně ultrazvuku za 3400,- ,včetně montáže 5ečka,ale Žofré bude mít mít klid.Nechcu do něho dávat něco z rýže..
kolega v práci už vymenil hodne francúzskych áut, ale vždy do toho montoval Jablotron.. a je s tým stále veľmi spokojný a nič iné nechce...
kolega v práci už vymenil hodne francúzskych áut, ale vždy do toho montoval Jablotron.. a je s tým stále veľmi spokojný a nič iné nechce...
kotik a co takhle Magicar s dalkovym startem? Pravda, je to cca o 2000 vice a je to "z ryze", ale mohu dat jen dobre reference s vice jak rok dlouheho pouzivani. Navic to ma zaroven i pager, tudiz vis, co se s autem deje pokud jses v rozumnem dosahu.... Muzes na dalku zapinat napriklad svetla, nebo neco jineho, ma to dva na dalku ovladane vystupy. aj... aj... aj...
kotik a co takhle Magicar s dalkovym startem? Pravda, je to cca o 2000 vice a je to "z ryze", ale mohu dat jen dobre reference s vice jak rok dlouheho pouzivani. Navic to ma zaroven i pager, tudiz vis, co se s autem deje pokud jses v rozumnem dosahu.... Muzes na dalku zapinat napriklad svetla, nebo neco jineho, ma to dva na dalku ovladane vystupy. aj... aj... aj... :)
Alx,docela mě to zaujalo,vzhledem k tomu,že 3/4 z roku stojí to auto venku,vystavený všelijakým darebákům,je na čase zakročit a to,jestli to stojí o 2000,-...Nemáš nějáký další info?Předpokládám,že asi budeš mít v autě něco podobnýho,ne-li přímo to..?Dík
Alx,docela mě to zaujalo,vzhledem k tomu,že 3/4 z roku stojí to auto venku,vystavený všelijakým darebákům,je na čase zakročit a to,jestli to stojí o 2000,-...Nemáš nějáký další info?Předpokládám,že asi budeš mít v autě něco podobnýho,ne-li přímo to..?Dík
v BX jsem mel toto: .link. a momentalne do noveho kocaru uvazuji o tomto: .link. coz je vlastne vylepsena ta predchozi verze s vetsim dosahem a par funkcemi navic. Nema vsak v cene ultrazvukove cidlo (466,-) a zalohovanou sirenu (324,-).
v BX jsem mel toto: http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/magicar-9000bzu.html a momentalne do noveho kocaru uvazuji o tomto: http://www.levnealarmy.cz/eshop/autoalarmy/magicar/magicar-m100as.html coz je vlastne vylepsena ta predchozi verze s vetsim dosahem a par funkcemi navic. Nema vsak v cene ultrazvukove cidlo (466,-) a zalohovanou sirenu (324,-).
Origo infra dialkove na bx je na prd, nema to ani cenu bateriek co do toho clovek da. Najlacnejsie radiove dialkove s plavajucim kodom spravi svoju pracu 100 000 krat lepsie. Nevraviac o tom ze to otvori kadeco - ja osobne som nachadzal pravidelne otvorene auto aj ked som si na 100% bol isty ze som to zavrel. Po odpojeni infraku to prestalo. A ak si dopre spominam existuje len 64 kombinacii tychto dialkacov, takze si lahko vypocitate kolko bxiek zo svojim dialkacom otvorite
Origo infra dialkove na bx je na prd, nema to ani cenu bateriek co do toho clovek da. Najlacnejsie radiove dialkove s plavajucim kodom spravi svoju pracu 100 000 krat lepsie. Nevraviac o tom ze to otvori kadeco - ja osobne som nachadzal pravidelne otvorene auto aj ked som si na 100% bol isty ze som to zavrel. Po odpojeni infraku to prestalo. A ak si dopre spominam existuje len 64 kombinacii tychto dialkacov, takze si lahko vypocitate kolko bxiek zo svojim dialkacom otvorite :-)
Já origo infra používám celou dobu na 16v a žádný problém s odemknutým autem jsem nikdy neměl, ale je pravda, že je to dost nepraktické, už jsem si taky objednal jinou dálku...
Já origo infra používám celou dobu na 16v a žádný problém s odemknutým autem jsem nikdy neměl, ale je pravda, že je to dost nepraktické, už jsem si taky objednal jinou dálku... ;)
No o startovani na dalku jsem uz uvazoval loni,kdyz musim cekat nez se zapne bufik,a auto je studeny.ALX sel bych do toho taky,a za ty prachy pri nakupu dvou a vice kusu je to super cena.
No o startovani na dalku jsem uz uvazoval loni,kdyz musim cekat nez se zapne bufik,a auto je studeny.ALX sel bych do toho taky,a za ty prachy pri nakupu dvou a vice kusu je to super cena.
Ahoj, k tomu Magicu 9000, Martin to má na XMku a je fakt, že některý funkce tam ani nemá zapojený, ale je to fajn. To startování na dálku je supr, ale já jsem se svym alarmíkem za trojku taky spokojená. Tenhle novej vypadá pěkně, pravdou ale je, že většinu těch funkcí ani nevyužiješ - prostě nastavíš jeden režim a v tom jedeš. Po pravděm s tim složitym programováním mám spíš problémy.
Ahoj, k tomu Magicu 9000, Martin to má na XMku a je fakt, že některý funkce tam ani nemá zapojený, ale je to fajn. To startování na dálku je supr, ale já jsem se svym alarmíkem za trojku taky spokojená. Tenhle novej vypadá pěkně, pravdou ale je, že většinu těch funkcí ani nevyužiješ - prostě nastavíš jeden režim a v tom jedeš. Po pravděm s tim složitym programováním mám spíš problémy.
No ČERT má taky něco takovýho,zamkne, hlídá, odemkne, nastartuje, rozsvítí,vyhouká na parkovišti a celý ho to vyšlo na 2500korunek.
No ČERT má taky něco takovýho,zamkne, hlídá, odemkne, nastartuje, rozsvítí,vyhouká na parkovišti a celý ho to vyšlo na 2500korunek.
Já měl na svém bx gti infra ale už nebyl ovladač , tak jsem to ustřihl koupil dálkovej modul za 500 a namontoval to na původní vodiče ,umí to zamknout odemknout alarm na dveře a když náhodně to odemknu tak po chviličce když se neotevřou dveře se samo zamkne popřípadě když někdo se tam vloupá tak to začne houkat když otevře dveře.
Kupoval jsem to právě v levnejch autoalarmech a jsem spokojen.
Já měl na svém bx gti infra ale už nebyl ovladač , tak jsem to ustřihl koupil dálkovej modul za 500 a namontoval to na původní vodiče ,umí to zamknout odemknout alarm na dveře a když náhodně to odemknu tak po chviličce když se neotevřou dveře se samo zamkne popřípadě když někdo se tam vloupá tak to začne houkat když otevře dveře.
Kupoval jsem to právě v levnejch autoalarmech a jsem spokojen.
Tak jsem trosku hledal a nasel :.link. Ted jeste jak to bude kvalitni
Tak jsem trosku hledal a nasel :http://www.magicar.cz/product_info.php?cPath=21_30_32&products_id=70&osCsid=29f037d4e8b5e8aedb6091bbab83342a Ted jeste jak to bude kvalitni:-(