Jen by mě tak zajímalo,kolik už jste nasbírali bodíků?Jelikož najezdím denně docela dost a něco jsem řešil na magistrátu,tak jsem si šel jen potvrdit,že jsem čistej jak lilie ,a je to tak.Co vy?
Jen by mě tak zajímalo,kolik už jste nasbírali bodíků?Jelikož najezdím denně docela dost a něco jsem řešil na magistrátu,tak jsem si šel jen potvrdit,že jsem čistej jak lilie ,a je to tak.Co vy?
kotiku že v tobě se hnulo černé svědomí )
ale ináč teda nevím o žádných bodech )
kotiku že v tobě se hnulo černé svědomí :o)
ale ináč teda nevím o žádných bodech :o)
nemyslim si, ze je to o hnuti svedomi, ale o penezich. Ne vsichni jezdime sto procent casu jako lilie. radar te blejskne a za rok se dovis, ze mas body v cudu, taky nejakou pokutu + penale... nedavno se mluvilo o tom, ze se nijak neresi oznamovani toho, ze se udelal prestupek a clovek pak muze byt prekvapeny
Ja zatim nedostala ani puntu, o kterem bych vedela
nemyslim si, ze je to o hnuti svedomi, ale o penezich. Ne vsichni jezdime sto procent casu jako lilie. radar te blejskne a za rok se dovis, ze mas body v cudu, taky nejakou pokutu + penale... nedavno se mluvilo o tom, ze se nijak neresi oznamovani toho, ze se udelal prestupek a clovek pak muze byt prekvapeny :-D
Ja zatim nedostala ani puntu, o kterem bych vedela :-)
Je pravdou,že jinde ten systém informuje o dosažení jistýho počtu a tím pádem dostatečně motivuje,což tady prozatím není a je to na ....Fakt je,že jednou jsem uplácel a povedlo se,ale jinak prozatím není problém.V bxu mám navíc výhodu,že do toho auta není vidět,zkoušeli jsme to v praxi přímo se známým z Kapsch(foto z mýtné brány a do toho ksichtu fakt není vidět),prostě je v autě tma jak v ......ale je to taky o intenzitě pol.kontrol v té které lokalitě a taky o stěstí na ně..Třeba žofreje vlastním rok a půl a za tu dobu mě kontrolovali jen jednou!A to s ním jezdím denně..
Je pravdou,že jinde ten systém informuje o dosažení jistýho počtu a tím pádem dostatečně motivuje,což tady prozatím není a je to na ....Fakt je,že jednou jsem uplácel a povedlo se,ale jinak prozatím není problém.V bxu mám navíc výhodu,že do toho auta není vidět,zkoušeli jsme to v praxi přímo se známým z Kapsch(foto z mýtné brány a do toho ksichtu fakt není vidět),prostě je v autě tma jak v ......ale je to taky o intenzitě pol.kontrol v té které lokalitě a taky o stěstí na ně..Třeba žofreje vlastním rok a půl a za tu dobu mě kontrolovali jen jednou!A to s ním jezdím denně..
Fňuk... já vím o 5ti bodíkách, ale o tom co nevím.... no snad mi ti ošklivý pánové v uniformách nepřijdou sebrat řidičák. ALE COŽ BX nejezdí na papíry, ale na benzín
Fňuk... já vím o 5ti bodíkách, ale o tom co nevím.... no snad mi ti ošklivý pánové v uniformách nepřijdou sebrat řidičák. ALE COŽ BX nejezdí na papíry, ale na benzín :-))))
O botách nevím zatím nic - vzhledem k mému ježdění, je možné, že něco mám, ale snad ne O
Posledne mi zmrzl usmev na rtech, kdyz me chytli pri veeeeelmi vysoke rychlosti Nastesti byl polda pohodar, pokecali sme a on mi dal pokutu za jizdu v pruhu pro autobusy
O botách nevím zatím nic - vzhledem k mému ježdění, je možné, že něco mám, ale snad ne O:-)
Posledne mi zmrzl usmev na rtech, kdyz me chytli pri veeeeelmi vysoke rychlosti :( Nastesti byl polda pohodar, pokecali sme a on mi dal pokutu za jizdu v pruhu pro autobusy :-)
nejhorší je že o těch bodíkách kolikrát nemusíte ami vědět,nejsou povini vám to oznámit a kdo si nechává dělat výpis z karty řidiče běžně,já tedy ne
nejhorší je že o těch bodíkách kolikrát nemusíte ami vědět,nejsou povini vám to oznámit a kdo si nechává dělat výpis z karty řidiče běžně,já tedy ne
Tož mohu s čistým svědomím oznámit, že mám stále nějaké bodíky free - včera mě stavěli chlupatí v jednu ráno - prý namátkovka. Nechali si mě prověřit a řidičák mi vrátili. Tímto způsobem známý o řidičák přišel - náhodou ho zastavili a pak už mu ho nedali, že ho má odebraný z důvodu nedostatku hitpointů. Netušil nic a ještě měsíc zjišťoval, za co o ně přišel...
Tož mohu s čistým svědomím oznámit, že mám stále nějaké bodíky free - včera mě stavěli chlupatí v jednu ráno - prý namátkovka. Nechali si mě prověřit a řidičák mi vrátili. Tímto způsobem známý o řidičák přišel - náhodou ho zastavili a pak už mu ho nedali, že ho má odebraný z důvodu nedostatku hitpointů. Netušil nic a ještě měsíc zjišťoval, za co o ně přišel...
jinak snad OK,málem jsme dostal za světla,ale když policajt viděl,že auto je v dobrym stavu a mám povinnou výbavu,tak mi prominul
-3b za 89km/h na 50
jinak snad OK,málem jsme dostal za světla,ale když policajt viděl,že auto je v dobrym stavu a mám povinnou výbavu,tak mi prominul