ještě jednou o motorech a jejich značeních.1-na pežotu mám mít motor A8A nebo taky XUD7TE,to druhy značení je snad tovární?Je ma motoru ještě někde mimo štítku nějaké číslo nebo něco?
2.V dokladech se neudává u motoru jeho plnění-atmosféricky či s turbem? a poslední 3.dotaz jak je to s emisemi turbo a bez turba.
ještě jednou o motorech a jejich značeních.1-na pežotu mám mít motor A8A nebo taky XUD7TE,to druhy značení je snad tovární?Je ma motoru ještě někde mimo štítku nějaké číslo nebo něco?
2.V dokladech se neudává u motoru jeho plnění-atmosféricky či s turbem? a poslední 3.dotaz jak je to s emisemi turbo a bez turba.
1.Ze strany do kokpitu nad olejovou vanou přibližně v místě kde je
přpojena trubka pro mazaní turba je vystouplými znaky xud7te..(jestlise nepletujinak sem si nikdy ničeho nevšim..
3. z laickeho pohledu ma motor s turbem lepší emise..
1.Ze strany do kokpitu nad olejovou vanou přibližně v místě kde je
přpojena trubka pro mazaní turba je vystouplými znaky xud7te..(jestlise nepletu:))jinak sem si nikdy ničeho nevšim..
3. z laickeho pohledu ma motor s turbem lepší emise..
Díkec.někde jsem vyčetl,že emise jsou stejný,že se jen lišej s katem a bez katu,jinak,že turbo nebo bez je stejný.
Díkec.někde jsem vyčetl,že emise jsou stejný,že se jen lišej s katem a bez katu,jinak,že turbo nebo bez je stejný.