Chtěl bych se zeptat v jaké úrovni má být plynové lanko u vstřikování.Při startu dlouho točim a když nastartuju tak nechce držet volnoběh. Nevíte co s tím??
Chtěl bych se zeptat v jaké úrovni má být plynové lanko u vstřikování.Při startu dlouho točim a když nastartuju tak nechce držet volnoběh. Nevíte co s tím??
lanko nastav aby se ti zavírala klapka, když bude volnější nevadí, tím se nastavuje jen odezva plynu na pedál, tzn. když budeš mít volné lanko, tak po sešlápnutí bude déle trvat než zareaguje... takže to nastav jen trochu volnější, aby se to mohlo samo vracet
lanko nastav aby se ti zavírala klapka, když bude volnější nevadí, tím se nastavuje jen odezva plynu na pedál, tzn. když budeš mít volné lanko, tak po sešlápnutí bude déle trvat než zareaguje... :) takže to nastav jen trochu volnější, aby se to mohlo samo vracet ;)
no ono mi to sem tam dělá to,že když povolím to lanko tak to vstřikování hodně pulsuje a pokud nastartuju tak tím jak ta jednotka pulsuje tak kolísají otáčky
no ono mi to sem tam dělá to,že když povolím to lanko tak to vstřikování hodně pulsuje a pokud nastartuju tak tím jak ta jednotka pulsuje tak kolísají otáčky
kolísání otáček nemá nic společného s lankem, pokud ho máš povolené tak, jak má být, musí vše fungovat, nebo je problém jinde...
kolísání otáček nemá nic společného s lankem, pokud ho máš povolené tak, jak má být, musí vše fungovat, nebo je problém jinde... ;)
ono když už nastartuju a držím to nejakou dobu v otáčkách, tak jakmile se to zahřeje tak to začíná držet volnoběh nemůže tam být špatné nějaké čidlo??
ono když už nastartuju a držím to nejakou dobu v otáčkách, tak jakmile se to zahřeje tak to začíná držet volnoběh nemůže tam být špatné nějaké čidlo??
Ano, začal bych jako první s čidlem teploty motoru, takové modré dvoupinové u termostatu... stojí asi 300-500,-
Ano, začal bych jako první s čidlem teploty motoru, takové modré dvoupinové u termostatu... stojí asi 300-500,- ;)
moc díky za radu, mrknu se doma jestli nemám ,možná že najdu něco z rozebraných vozů zkusím to vyměnit a pak dám vědět
moc díky za radu, mrknu se doma jestli nemám ,možná že najdu něco z rozebraných vozů :) zkusím to vyměnit a pak dám vědět
moc díky za radu, mrknu se doma jestli nemám ,možná že najdu něco z rozebraných vozů zkusím to vyměnit a pak dám vědět
moc díky za radu, mrknu se doma jestli nemám ,možná že najdu něco z rozebraných vozů :) zkusím to vyměnit a pak dám vědět
takze cidlo teploty jsem vymenil je to o trosku lepsi ale nechce to porad drzet otacky na volnobehu . i lambdu jsem vymenil a nic. nevite co s tim??? jak to nastartuju tak ten krokovaci modul porad codi tam a zpatky ale nechce to udrzet otacky pri volnobehu
takze cidlo teploty jsem vymenil je to o trosku lepsi ale nechce to porad drzet otacky na volnobehu . i lambdu jsem vymenil a nic. nevite co s tim??? jak to nastartuju tak ten krokovaci modul porad codi tam a zpatky ale nechce to udrzet otacky pri volnobehu