čaute bxáři mam takový problém který se už táhne dlouho a ne a ne ho vyřešit.Nechce mi držet volnoběh.nejprve mi kolísali šíleně otáčky, viděl jsem bílý dým z výfuku tak jsem si myslel že to musí být lambdasonda. no odpojil jsem dráty od lambdy . motor naskocil napoprvé a drzel normálně volnoběh.jakmile jsem to ted vyzkoušel nastartovat jak to ochladlo tak to dělá to že to má malé otáčky a skoro to neudrží motor v chodu.krokovací modul běží šíleně sem a tam. nevíte co s tím ??je to 1.4 icko 55kw
čaute bxáři :) mam takový problém který se už táhne dlouho a ne a ne ho vyřešit.Nechce mi držet volnoběh.nejprve mi kolísali šíleně otáčky, viděl jsem bílý dým z výfuku tak jsem si myslel že to musí být lambdasonda. no odpojil jsem dráty od lambdy . motor naskocil napoprvé a drzel normálně volnoběh.jakmile jsem to ted vyzkoušel nastartovat jak to ochladlo tak to dělá to že to má malé otáčky a skoro to neudrží motor v chodu.krokovací modul běží šíleně sem a tam. nevíte co s tím ??je to 1.4 icko 55kw
Poškozená dráha potenciometru pod klapkou, odpojení lambdy naskočí nouzový režim, ale za cenu vysoké spotřeby
Poškozená dráha potenciometru pod klapkou, odpojení lambdy naskočí nouzový režim, ale za cenu vysoké spotřeby