Ahoj, zacalo ma zlostit auto. Pocas jazdy zretelne citim ako keby auto na chvilu stratilo vykon (cukne) a potom sa zasa rozbehne. Robilo to doteraz len sem tam, hlavne ked som jazdil po dialnici rychlostou okolo 130km/h.
Dnes mi to robilo celou cestou z prace, prakticky permanentne. Siel som po obycajnej ceste a nie rychlejsie ako 100km/h. A este dalsi efekt k tomu, ked som vyradil, tak motor zhasol, nie vzdy, ale zo 4-5 krat.
Palivovy a vzduchovy filter som vymenil pred nedavnom.
A este v poslednej dobe auto tazko startuje, toci toci a nechyti, potom na druhy krat brnkne a motor hned naskoci.
Mam podozrenie bud na vstreky, alebo odchadza palivove cerpadlo .
Ako by som diagnostikoval v com je chyba?
Mam 1,9D
Diky za rady
Ahoj, zacalo ma zlostit auto. Pocas jazdy zretelne citim ako keby auto na chvilu stratilo vykon (cukne) a potom sa zasa rozbehne. Robilo to doteraz len sem tam, hlavne ked som jazdil po dialnici rychlostou okolo 130km/h.
Dnes mi to robilo celou cestou z prace, prakticky permanentne. Siel som po obycajnej ceste a nie rychlejsie ako 100km/h. A este dalsi efekt k tomu, ked som vyradil, tak motor zhasol, nie vzdy, ale zo 4-5 krat.
Palivovy a vzduchovy filter som vymenil pred nedavnom.
A este v poslednej dobe auto tazko startuje, toci toci a nechyti, potom na druhy krat brnkne a motor hned naskoci.
Mam podozrenie bud na vstreky, alebo odchadza palivove cerpadlo :-(.
Ako by som diagnostikoval v com je chyba?
Mam 1,9D
Diky za rady
Tak problem objaveny a napoly vyrieseny.
Bol to vzduch v palivovom systeme. Privodna hadicka co ide do ohrievaca nafty, je nastoknuta na trubicke v telese ohrievaca. Cela ta trubicka sa uvolnila a vysuvala sa von a tadial tahalo cerpadlo luft
Bol som v servise a provizorne sme spojili obidve hadicky spojkou (obisli sme uplne predohrev), t.z. z nadrze ide nafta priamo do filtra.
Na co ine este sluzi predohrev? Co sa stane, ak to ostane tak ako to je? Budu problemy v zime?
Kolko stoji novy predohrev a ake ma katalogove cislo?
Diky
Tak problem objaveny a napoly vyrieseny.
Bol to vzduch v palivovom systeme. Privodna hadicka co ide do ohrievaca nafty, je nastoknuta na trubicke v telese ohrievaca. Cela ta trubicka sa uvolnila a vysuvala sa von a tadial tahalo cerpadlo luft :-(
Bol som v servise a provizorne sme spojili obidve hadicky spojkou (obisli sme uplne predohrev), t.z. z nadrze ide nafta priamo do filtra.
Na co ine este sluzi predohrev? Co sa stane, ak to ostane tak ako to je? Budu problemy v zime?
Kolko stoji novy predohrev a ake ma katalogove cislo?
Diky