Mam Bx 1,8TD. Odeslo mi turbo, tak jsem sehnal jiny, vypadalo neposkozeny a v pohode, ktery mi po 2 mesicich vcera odeslo ( krasne to zas rozstrikalo olej po motoru). Mechanik mi radi,abych se na dalsi turbo vybod, ze to predela na normalni diesel. Dily se mu pry vali v regale ( jiny cerpadlo vstriky - intercooler tam necha). Co byste mi poradily vy? Zkusit sehnat jeste nejaky turbo a mit radost z toho ze to slusne jede, nebo dat prednost spolehlivosti? Resp. pokud nekdo slusny turbno ma, co se nekde nevalelo leta ve skrini, tak nabidnete
Mam Bx 1,8TD. Odeslo mi turbo, tak jsem sehnal jiny, vypadalo neposkozeny a v pohode, ktery mi po 2 mesicich vcera odeslo ( krasne to zas rozstrikalo olej po motoru). Mechanik mi radi,abych se na dalsi turbo vybod, ze to predela na normalni diesel. Dily se mu pry vali v regale ( jiny cerpadlo vstriky - intercooler tam necha). Co byste mi poradily vy? Zkusit sehnat jeste nejaky turbo a mit radost z toho ze to slusne jede, nebo dat prednost spolehlivosti? Resp. pokud nekdo slusny turbno ma, co se nekde nevalelo leta ve skrini, tak nabidnete:-)
nazdar, nevim jak moc slozite je predelani TD na D, ale osobne bych do toho nesel, radsi bych sehnal turbo jine - koukni na BXpostu
nazdar, nevim jak moc slozite je predelani TD na D, ale osobne bych do toho nesel, radsi bych sehnal turbo jine - koukni na BXpostu :)
Musela by sa odborne a spravne upravit hlava pripadne blok motora aby sa zvysili kompresie, inak bude ten motor neuveritelne slaby. Si si isty ze je to turbo co odchadza pripadne ze nie je problem niekde inde ? TD su velmi spolahlive motory ...
Musela by sa odborne a spravne upravit hlava pripadne blok motora aby sa zvysili kompresie, inak bude ten motor neuveritelne slaby. Si si isty ze je to turbo co odchadza pripadne ze nie je problem niekde inde ? TD su velmi spolahlive motory ...
dik alx za nabidku, predbehl te nakonec muj mechanik, kterej ho sehnal. Uvidime jak dlouho vydrzi... Mel jsem uz predtim 2 TD a vzdy statisice najeto, jenze tenhle kousek, sic pallas 93 dlouho stal a uz se na nem menilo i to co nikde jinde neodeslo.
dik alx za nabidku, predbehl te nakonec muj mechanik, kterej ho sehnal. Uvidime jak dlouho vydrzi... Mel jsem uz predtim 2 TD a vzdy statisice najeto, jenze tenhle kousek, sic pallas 93 dlouho stal a uz se na nem menilo i to co nikde jinde neodeslo.