Zdravím,BX 14 TGE,mám problémy se startováním(čumák proti svahu a nenastartuju)teď už i na rovině,zhasíná za jízdy,chyba možná v dopravě paliva.Zapalovací modul,kabely svíčky jsem měnil,čerpadlo vytaženo a zkontrolováno....V servisech startuje spolehlivě.
Zdravím,BX 14 TGE,mám problémy se startováním(čumák proti svahu a nenastartuju)teď už i na rovině,zhasíná za jízdy,chyba možná v dopravě paliva.Zapalovací modul,kabely svíčky jsem měnil,čerpadlo vytaženo a zkontrolováno....V servisech startuje spolehlivě.
Zapoměl jsem na to nejdůležitější: pokud máte někdo podobný problém,prosím o radu,zkušenost nebo tip.Děkuju,mějte se. . .
Zapoměl jsem na to nejdůležitější: pokud máte někdo podobný problém,prosím o radu,zkušenost nebo tip.Děkuju,mějte se. . .
Podobný problém mám u své 14. taky (včetně vyměněných dílů a startování v servisu ) Ještě zkus vyměnit palivový filtr, stojí do 100 kč. Ještě dotaz: Nekolísá ti výkon za jízdy? Mě netáhne a při sešlápnutí plynu (i několikátém) prudce vzroste. (doprovází to zakuckání do výfuku) Jo, palivo mi de do motru dobře, tak mě napadlo, jestli ho nejde moc... V servisu sice tvrdili, že je všechno OK, ale to asi ostatním řidičům jako vysvětlení, když se někde na křižovatce nerozjedu, stačit nebude Moc jsem nepomohl, spíš mě zajímá jestli se tvé auto chová podobně a případné řešení, pokud na něco přijdu, určitě naoíšu.
Podobný problém mám u své 14. taky (včetně vyměněných dílů a startování v servisu :-) ) Ještě zkus vyměnit palivový filtr, stojí do 100 kč. Ještě dotaz: Nekolísá ti výkon za jízdy? Mě netáhne a při sešlápnutí plynu (i několikátém) prudce vzroste. (doprovází to zakuckání do výfuku) Jo, palivo mi de do motru dobře, tak mě napadlo, jestli ho nejde moc... V servisu sice tvrdili, že je všechno OK, ale to asi ostatním řidičům jako vysvětlení, když se někde na křižovatce nerozjedu, stačit nebude :-) Moc jsem nepomohl, spíš mě zajímá jestli se tvé auto chová podobně a případné řešení, pokud na něco přijdu, určitě naoíšu.
čabas,filtr jsme nenašli ani v katalogu,tak jsme jen vyčistili čerpadlo,ještě vyhodím sice zánovní a levné ale špatně držící kablíky od svíček za originál.To kuckání a pocukávání se zatím neprojevuje ale start proti svahu i na mírňoučkém přetrvává.šťastnou cestu zden.
čabas,filtr jsme nenašli ani v katalogu,tak jsme jen vyčistili čerpadlo,ještě vyhodím sice zánovní a levné ale špatně držící kablíky od svíček za originál.To kuckání a pocukávání se zatím neprojevuje ale start proti svahu i na mírňoučkém přetrvává.šťastnou cestu zden.
zden palivoví filtr možno sehnat v Autokelly od 72kč-247. koukni na .link.
zden palivoví filtr možno sehnat v Autokelly od 72kč-247. koukni na http://obchod.autokelly.cz/
sultanbobo-dík za tip ale kde se ten filtr vlastně ráčí vynacházet?mechoš prolez celou cestu od nádrže k motoru a nic,tak jsme usudili že palivový filtr nahrazuje síťka na čerpadle v nádrži.
sultanbobo-dík za tip ale kde se ten filtr vlastně ráčí vynacházet?mechoš prolez celou cestu od nádrže k motoru a nic,tak jsme usudili že palivový filtr nahrazuje síťka na čerpadle v nádrži.