Zdravím ludia!
Podarilo sa nám kúpiť jeden necitroenový pojazdný zázrak..má len malý háčik..olej je tam asi ešte originál (1998) čo s tým? ako sa dekarbonizuje? nalial som polosyntetiku + new filter aby to spláchla ale tá je aj po celovečernom stekaní oleja čierna .. generálka? kolko to asi stojí? dííks za info
Zdravím ludia!
Podarilo sa nám kúpiť jeden necitroenový pojazdný zázrak..má len malý háčik..olej je tam asi ešte originál (1998) :D čo s tým? ako sa dekarbonizuje? nalial som polosyntetiku + new filter aby to spláchla ale tá je aj po celovečernom stekaní oleja čierna .. generálka? kolko to asi stojí? dííks za info
Zkus použít proplach motoru - třeba od Liqui Moly je dobrý, pokud nepomůže, tak pak generálka resp. rozborka... A copak je ten zázrak???
Zkus použít proplach motoru - třeba od Liqui Moly je dobrý, pokud nepomůže, tak pak generálka resp. rozborka... ;) A copak je ten zázrak???
keby tam bol oleh ešte z 98 tak je ako voda.
súhlas s pajatorom naliať preplach-to že je olej čierny nieje žiadna chyba.
keby tam bol oleh ešte z 98 tak je ako voda.
súhlas s pajatorom naliať preplach-to že je olej čierny nieje žiadna chyba.
Pyžó 406 1.9TD 1998 s klimou..celkom pohodlne..(viezol som sa vo volkswagene bora..vlaky maju maksie pruzenie) ,no olej bol mozno meneny..len som odhadoval lebo olejovy filter bol bosch s origo cislom a olej čierny jak noc..možno trochu černejší..
Pyžó 406 1.9TD 1998 s klimou..celkom pohodlne..(viezol som sa vo volkswagene bora..vlaky maju maksie pruzenie) ,no olej bol mozno meneny..len som odhadoval lebo olejovy filter bol bosch s origo cislom a olej čierny jak noc..možno trochu černejší..
ked motor slape tak to neries, v diesli mas cierny olej za chvilocku-to nie chyba
ked motor slape tak to neries, v diesli mas cierny olej za chvilocku-to nie chyba
jo ten problem s vykonom bol sposobeny deravou hadicou od IC ..a olej..par krat este vymenime za polosynt po 5000km..dla odporucani
jo ten problem s vykonom bol sposobeny deravou hadicou od IC ..a olej..par krat este vymenime za polosynt po 5000km..dla odporucani