Tož zdravím všechny,dlouho jsem tu nebyl bo si jezdím a nic neřeším,ale poslední dobou mě začíná znervózňovat únik oleje okolo svodů sání,každý den je podemnou loužička a za měsíc je víc jak litr oleje,vrtá mi hlavou proč se to tak děje ,zdá se mi ,že to jde tou trubku od dolévání oleje.Někdo mi říkal,že mám zapečený kroužky,ale tlaky to má jaxviňa,takže tím to asi nebude,tož mi přátelé poraďte co kurňa s tím.Díky
Tož zdravím všechny,dlouho jsem tu nebyl bo si jezdím a nic neřeším,ale poslední dobou mě začíná znervózňovat únik oleje okolo svodů sání,každý den je podemnou loužička a za měsíc je víc jak litr oleje,vrtá mi hlavou proč se to tak děje ,zdá se mi ,že to jde tou trubku od dolévání oleje.Někdo mi říkal,že mám zapečený kroužky,ale tlaky to má jaxviňa,takže tím to asi nebude,tož mi přátelé poraďte co kurňa s tím:(.Díky
podľa mňa ti vyhadzuje olej do sania, máš v prdeli stieracie krúžky na piestoch.
podľa mňa ti vyhadzuje olej do sania, máš v prdeli stieracie krúžky na piestoch.
to šepleta:kdybych měl špatný stírací kroužky,tak to nebude mít tlaky,nebo ne?
to šepleta:kdybych měl špatný stírací kroužky,tak to nebude mít tlaky,nebo ne?
Správně předpokládáš,pořád sem měl pod autem kapky oleje,teď jsem měnil olej a nalilil asi o půl centimetru nad vrchní rysku a rázem jsou pod autem loužičky,myslel jsem ,že v sobotu přijedu na sraz a takhle pojedu do pr...e.Prostě osmnáct je věk ,kdy už jsou holky krásný,ale auta jdou pomalu do kytek.
Správně předpokládáš:),pořád sem měl pod autem kapky oleje,teď jsem měnil olej a nalilil asi o půl centimetru nad vrchní rysku a rázem jsou pod autem loužičky,myslel jsem ,že v sobotu přijedu na sraz a takhle pojedu do pr...e:(.Prostě osmnáct je věk ,kdy už jsou holky krásný,ale auta jdou pomalu do kytek.
A neteče ti to pod hlavou? Já to měl podobný, taky to vypadalo jak od sání, celý zadek motoru potečený. Pak to fouklo do vody a po výměně těsnění pod hlavou je to OK.
A neteče ti to pod hlavou? Já to měl podobný, taky to vypadalo jak od sání, celý zadek motoru potečený. Pak to fouklo do vody a po výměně těsnění pod hlavou je to OK.
Co třeba těsnění pod víkem ventilů . Práce tak na čtvrt hodiny . Když už nic , alespoň bych ho zkontroloval .
Co třeba těsnění pod víkem ventilů . Práce tak na čtvrt hodiny . Když už nic , alespoň bych ho zkontroloval .
Šepleta netlačí,mám 51kw verzi ,takže oddech nemám přímo do filtru ,ale do tý černý placky,co vede do jed. válců
Šepleta netlačí,mám 51kw verzi ,takže oddech nemám přímo do filtru ,ale do tý černý placky,co vede do jed. válců