Zdravím,mám možnost dostat darem TD motor ze Peg. 406 ,nacpu ho tam?Viděl jsem v BX motor z Xantie,tož tentok by tam taky mohl jít,nebo neeee
Zdravím,mám možnost dostat darem TD motor ze Peg. 406 ,nacpu ho tam?Viděl jsem v BX motor z Xantie,tož tentok by tam taky mohl jít,nebo neeee
Darem ho ber tak jako tak ne??? Ale myslim, že ho tam nacpeš, jestli je to 1.9TD, tak je to v podstatě obdoba 1.8TD z BX...
Darem ho ber tak jako tak ne??? :-D Ale myslim, že ho tam nacpeš, jestli je to 1.9TD, tak je to v podstatě obdoba 1.8TD z BX... ;)
len neviem kde nacpe intercooler ..a motor z xantie 2.0 VTS ? nacpal by som ho do BX ?
len neviem kde nacpe intercooler :D..a motor z xantie 2.0 VTS ? nacpal by som ho do BX ?
Ten motor je tezky (litina) a neni tak pruzny jako mi16. vymena trochu zbytecna, ne?
Ten motor je tezky (litina) a neni tak pruzny jako mi16. vymena trochu zbytecna, ne?
Hosi,hosi.Porad vymyslite kraviny.Dejte si Vase auta do 100% stavu a uz toho nechte.Takova prestavba vyzaduje spoustu penez a zkusenosti,a to asi nemate ani jeden.
Hosi,hosi.Porad vymyslite kraviny.Dejte si Vase auta do 100% stavu a uz toho nechte.Takova prestavba vyzaduje spoustu penez a zkusenosti,a to asi nemate ani jeden.
Darja v zaklade je tazky,po malom chip tuningu z neho tahaju 200 az 250 koni bez turba a bez vacsich uprav co by som z 16V nedostal
Darja v zaklade je tazky,po malom chip tuningu z neho tahaju 200 az 250 koni bez turba a bez vacsich uprav co by som z 16V nedostal
2 tief- no ja som pocul, že v Discovery ide len na 2 valce, ináč by ho dotrhal ako noviny... : ))))
2 tief- no ja som pocul, že v Discovery ide len na 2 valce, ináč by ho dotrhal ako noviny... : ))))
odbáčate od témy len tak medzi rečou.
tycoon asi si ešte nevidel motor 1,9TD. intercooler je uložený na vrchu motora.
každopádne DAN ten motor by tam mal ísť bez problémov.
odbáčate od témy len tak medzi rečou.
tycoon asi si ešte nevidel motor 1,9TD. intercooler je uložený na vrchu motora.
každopádne DAN ten motor by tam mal ísť bez problémov.
Šepleta asi si nevidel 1.9TD z 406 intercooler je vpredu mozem dolozit fotom
Šepleta asi si nevidel 1.9TD z 406 intercooler je vpredu mozem dolozit fotom
Je to tak, 406tka má 1.9TD jako Xantie - místo intercooleru taková plastová trubka přes celý motor dopředu... Každopádně narvat to tam jde...
Je to tak, 406tka má 1.9TD jako Xantie - místo intercooleru taková plastová trubka přes celý motor dopředu... ;) Každopádně narvat to tam jde... ;)
tycon tycon...scifi. Nemáš na novú cievku a fantazíruješ o niečom, čo v tvojom prípade nemá asi budúcnosť.
V podstate súhlas s jenykom.
Nič v zlom.
tycon tycon...scifi. Nemáš na novú cievku a fantazíruješ o niečom, čo v tvojom prípade nemá asi budúcnosť.
V podstate súhlas s jenykom.
Nič v zlom.
yarik suciastky beriem koncom mesiaca za hrsť ..a nemozem sa spytat? co ked mozem mat ten motor relativne lacno? komplet s elektrikou? no nedam ho tam?
yarik suciastky beriem koncom mesiaca za hrsť ..a nemozem sa spytat? co ked mozem mat ten motor relativne lacno? komplet s elektrikou? no nedam ho tam?
Když už jsme u těch motorů, přátelé, neválí se někomu doma nějaký 1.4 motor v solidním stavu??? Dík
Když už jsme u těch motorů, přátelé, neválí se někomu doma nějaký 1.4 motor v solidním stavu??? :) Dík ;)
Nevím jak vypadá TD motor ze 406-ky,ale dle vzhledu těch D a TD od PSA co jsem viděl jsou v podstatě ty motory stejné (bloky) a pokud má jeden td sání tak a druhý onak,tak by to mělo jít snad zaměnit,to je ale můj názor a pokud se pletu,tak mne nekamenujte.
To Pajator-mám 1,4 typ 150J(monoblok),byl v BX14RE rv 1988 nebo 87.
Nevím jak vypadá TD motor ze 406-ky,ale dle vzhledu těch D a TD od PSA co jsem viděl jsou v podstatě ty motory stejné (bloky) a pokud má jeden td sání tak a druhý onak,tak by to mělo jít snad zaměnit,to je ale můj názor a pokud se pletu,tak mne nekamenujte.
To Pajator-mám 1,4 typ 150J(monoblok),byl v BX14RE rv 1988 nebo 87.