Zdravim ... tak ma napadlo ..taky mini projekt, v zaujme lepsieho prehladu BX motorov keby niekto napisal svoj typ a nacapil fotku pripadne link na fotku.. najčistejší vyhráva
Zdravim ... tak ma napadlo ..taky mini projekt, v zaujme lepsieho prehladu BX motorov keby niekto napisal svoj typ a nacapil fotku pripadne link na fotku.. najčistejší vyhráva :D
najlepsie ..neako sa to neuchytilo ... tak pojdem prikladom Motor BX GTi 16V DFW .link. zabordelovany ale v tej dobe este funkcny
najlepsie :-d ..neako sa to neuchytilo ... tak pojdem prikladom :D Motor BX GTi 16V DFW http://www.bxclub.cz/graphics/dynamic/2170890_6.JPG zabordelovany ale v tej dobe este funkcny
jeeeeeee z toho by se este dalo jist. to ti ani ten muj ukazovat nebudu ale taky zatim funkcni
jeeeeeee z toho by se este dalo jist. to ti ani ten muj ukazovat nebudu :-p ale taky zatim funkcni
No nevím, ale já jsem názoru že má sloužit mě, za běžnou údržbu, nemám to garážovou leštěnku
No nevím, ale já jsem názoru že má sloužit mě, za běžnou údržbu, nemám to garážovou leštěnku:-d
Souhlasím s ĆERTem.Jednou jsem jej umyl a to jen na STK.To víte sem tam se nějaký olejíček oběví. A motor? Mám v profilu.
Souhlasím s ĆERTem.Jednou jsem jej umyl a to jen na STK.To víte sem tam se nějaký olejíček oběví. A motor? Mám v profilu.
islo mi hlavne o to spravit kartoteku s fotkami , mini ukazka sekcia motory .link.
islo mi hlavne o to spravit kartoteku s fotkami , mini ukazka sekcia motory http://tycoonx.yw.sk
ja rikam ze motor ma bejt zasranej. jak rika cert tak ma slouzit nam a ne my jemu
ja rikam ze motor ma be;-)jt zasranej. jak rika cert tak ma slouzit nam a ne my jemu
no ja si svoj starostlivo cistim aspon su viditelne vsetky pripadne uniky oleja a hydrafliky a nemusim badat keby nieco..a hlavne sa nemusim 2 dni drhnut ked na nom nieco robim...a mam aj taky lepsi pocit
no ja si svoj starostlivo cistim :-p aspon su viditelne vsetky pripadne uniky oleja a hydrafliky a nemusim badat keby nieco..a hlavne sa nemusim 2 dni drhnut ked na nom nieco robim...a mam aj taky lepsi pocit :D
jj s tim i souhlasim ale....... mozna sem prase ale mejt ho nebudu kazdopadne ty ho mas vypulirovanej. vsecka cest
jj s tim i souhlasim ale....... mozna sem prase ale mejt ho nebudu :-)) kazdopadne ty ho mas vypulirovanej. vsecka cest:-o
j na stitku .. a vypulirovany nieje ani z daleka..len je streknute veko ventilov..
j na stitku .. a vypulirovany nieje ani z daleka..len je streknute veko ventilov..