zdravím lidičky prosím o pomoc.
po jedné cestě do Plzně se mě pod jedním vstřikem objevila nafta. vypadalo to na vstřik, vyměnil jsem přepadové hadičky, při tom i vzduchoví a palivový filtr, odvzdušnil a vše bylo ok 2 dny. Od včerejška vozidlo nedrží otáčky, se tam občas chcípne a škube. Prosím o radu
Motor 1.9 diesel r.v.1986 47kw
zdravím lidičky prosím o pomoc.
po jedné cestě do Plzně se mě pod jedním vstřikem objevila nafta. vypadalo to na vstřik, vyměnil jsem přepadové hadičky, při tom i vzduchoví a palivový filtr, odvzdušnil a vše bylo ok 2 dny. Od včerejška vozidlo nedrží otáčky, se tam občas chcípne a škube. Prosím o radu
Motor 1.9 diesel r.v.1986 47kw
šroubení je dotažené. dnes jsem odvzdušnil palivo tak uvidím co a jak.
Nevíte jestli se dají koupit repliky vstřiků a kde nebo pouze originál Bosch
šroubení je dotažené. dnes jsem odvzdušnil palivo tak uvidím co a jak.
Nevíte jestli se dají koupit repliky vstřiků a kde nebo pouze originál Bosch
Ahoj,vstřiky kromě bosche dělá i Motrpal Jihlava,česká odnož bosche,dělá je za mírné ceny,kvalita prý zaručena.
Teče ti to pořád z toho vstřiku?
pokud ano,tak to většinou teče z toho půlení
Ahoj,vstřiky kromě bosche dělá i Motrpal Jihlava,česká odnož bosche,dělá je za mírné ceny,kvalita prý zaručena.
pokud ano,tak to většinou teče z toho půlení;-)
pokud ano,tak to většinou teče z toho půlení
pokud ano,tak to většinou teče z toho půlení;-)
může být, ale to by znamenalo, že jak se povolil, tak si i změnil nastavení vstřikovacího tlaku
může být, ale to by znamenalo, že jak se povolil, tak si i změnil nastavení vstřikovacího tlaku:-)):-p