zdravim vsechny. chtel bych se zeptat jestli se nejak zjistit jake ma chyby jednotka a pak je i smyzat po oprave
motor je 1.4 TGE 55kw vim ze u nadrzky lhm u relatek je jednopinovy zeleny konektor na diagnostiku ale nevim co s nim prosim o radu dekuji
zdravim vsechny. chtel bych se zeptat jestli se nejak zjistit jake ma chyby jednotka a pak je i smyzat po oprave
motor je 1.4 TGE 55kw vim ze u nadrzky lhm u relatek je jednopinovy zeleny konektor na diagnostiku ale nevim co s nim prosim o radu dekuji
moc dik ale chtel bych se zeptat jak je to s tim vymazanim tech chyb. drzel jsem deset sekund a nic porad mi to ukazovalo stejne chyby neslo to vymazat jak se to teda da vymazat?
moc dik ale chtel bych se zeptat jak je to s tim vymazanim tech chyb. drzel jsem deset sekund a nic porad mi to ukazovalo stejne chyby neslo to vymazat jak se to teda da vymazat?
No ked to nejde vymazat tak tie chyby budu najskor trvale - tzn musis ich najprv opravit ... ake kody ti to hlasi ?
No ked to nejde vymazat tak tie chyby budu najskor trvale - tzn musis ich najprv opravit :-D ... ake kody ti to hlasi ?
nejaka chyba 41 a 31 nevim no neslo to vymazat ale dal jsem tam jinsi ridici jednotku a ta je bez chab a motor slape jako hodinky
nejaka chyba 41 a 31 nevim no neslo to vymazat ale dal jsem tam jinsi ridici jednotku a ta je bez chab a motor slape jako hodinky
Ahoj kutilové, je mi to vcelku blbý, postupy jsou tady všude, ale bohužel nevím kde najdu servisní konektor pro vyblikávání chyb. Hledal jsem v předešlích fórech ale jsou tam jenom postupy jak vyblikat, ael kde najdu konektor bohužel ne. Můžete mi někdo prosím poradit? Díky moc Jinak jedná se o 1,4 benzín TGE
Ahoj kutilové, je mi to vcelku blbý, postupy jsou tady všude, ale bohužel nevím kde najdu servisní konektor pro vyblikávání chyb. Hledal jsem v předešlích fórech ale jsou tam jenom postupy jak vyblikat, ael kde najdu konektor bohužel ne. Můžete mi někdo prosím poradit? Díky moc:nevim Jinak jedná se o 1,4 benzín TGE
Je to ten volnej zelenej mezi nádržkou na LHM a pravou koulí u relátek čerpadla. Teda aspoň u mě.
Je to ten volnej zelenej mezi nádržkou na LHM a pravou koulí u relátek čerpadla. Teda aspoň u mě.
Myslel jsem si to,ale nebyl jsem si jist a nechtěl jsem si něco odpálit. Díky ti.
Myslel jsem si to,ale nebyl jsem si jist a nechtěl jsem si něco odpálit. Díky ti.:palec
Tak jsem si zkusil vyblikat chyby, přiopjil jsem drát do konektoru, druhej konec na baterku přesně podle návodu a nic. Je možný, že by konektor nebyl zapojenej? Ani nevím jak vede, je nějaká možnost jak to zjistit? Poradíte prosím někdo
Tak jsem si zkusil vyblikat chyby, přiopjil jsem drát do konektoru, druhej konec na baterku přesně podle návodu a nic. Je možný, že by konektor nebyl zapojenej? Ani nevím jak vede, je nějaká možnost jak to zjistit? Poradíte prosím někdo :nevim
Jojo tohle už jsem studoval, ale těch schémat tam je tolik a ještě k tomu nejsem eliktrikář. Já bych spíš potřeboval, aby mi někdo řekl, ten konektor vede sem a sem. Zkus jestli je zapojenej tady a tady. Nebo jestli ho můžu nějak proměřit.
Jojo tohle už jsem studoval, ale těch schémat tam je tolik a ještě k tomu nejsem eliktrikář. Já bych spíš potřeboval, aby mi někdo řekl, ten konektor vede sem a sem. Zkus jestli je zapojenej tady a tady. Nebo jestli ho můžu nějak proměřit.
Konektor vede do svazku a do řídící jednotky, ale na jakej pin přesně, to nevím. A některý 14ky prej vyblikat nejdou.
Konektor vede do svazku a do řídící jednotky, ale na jakej pin přesně, to nevím. A některý 14ky prej vyblikat nejdou.
No 1,4 TGE už tady pár lidí vyblikávalo, tak by to snad mělo jít. Zkusím to nějak teda proskoumat, jestli to neni vypadlí z jednotky.
No 1,4 TGE už tady pár lidí vyblikávalo, tak by to snad mělo jít. Zkusím to nějak teda proskoumat, jestli to neni vypadlí z jednotky.