Zdravím nastal mi problém, odešlo mi v autě před nějakou dobou spojkové ložisko, kdybych vyměnil ložisko ještě chvíli bych jezdil, ale nechal sem udělat komplet spojku, Vše bylo v pořádku až do nedávné doby, semtam se mi stalo že mi prokouzla v záběru spojka. Teď je to ale celkem častý jev, přemýšlel sem nad tím jestli to nezpůsobuje spojkové lanko, je už totiž ve stavu kdy se nedá seštělovat. Pedál spojky mi taky o něco klesnul a pokud sem si chvíli pohrál se spojkovým lankem dostal se opět nahoru a vypadalo to ok, ale ještě sem s tím nejel tak nevím jestli to bude zase prokluzovat. Tak by mě zajímalo jestli se už někomu něco takového stalo a jestli to vyřeším novým spojkovým lankem nebo jestli budu muset sundat převodovku a kouknout na spojku. Díky za info
Zdravím nastal mi problém, odešlo mi v autě před nějakou dobou spojkové ložisko, kdybych vyměnil ložisko ještě chvíli bych jezdil, ale nechal sem udělat komplet spojku, Vše bylo v pořádku až do nedávné doby, semtam se mi stalo že mi prokouzla v záběru spojka. Teď je to ale celkem častý jev, přemýšlel sem nad tím jestli to nezpůsobuje spojkové lanko, je už totiž ve stavu kdy se nedá seštělovat. Pedál spojky mi taky o něco klesnul a pokud sem si chvíli pohrál se spojkovým lankem dostal se opět nahoru a vypadalo to ok, ale ještě sem s tím nejel tak nevím jestli to bude zase prokluzovat. Tak by mě zajímalo jestli se už někomu něco takového stalo a jestli to vyřeším novým spojkovým lankem nebo jestli budu muset sundat převodovku a kouknout na spojku. Díky za info:-(
No skontroluj to lanko pripadne ho vymen a potom uvidis - je to stale jednoduchsia operacia ako prevodovka a spojka - teoreticky je mozne ze lanko uz je nacate a silne dre - ale divny je ten prokluz - ten by tam byt nemal. Si si isty ze spojku robil odbornik ?
No skontroluj to lanko pripadne ho vymen a potom uvidis - je to stale jednoduchsia operacia ako prevodovka a spojka - teoreticky je mozne ze lanko uz je nacate a silne dre - ale divny je ten prokluz - ten by tam byt nemal. Si si isty ze spojku robil odbornik ?
no zkusím se na to podívat, popřápadě mu to hodím do servisu aby se na to mrknul. jj dělal to odborník, má svůj vlastní servis a bxko má taky sice ho má jen na vození materiálu,ale má jednou už na tomdle autě spojku dělal, no snad neodešel přítlačák na tý spojce, protože to prokluzuje fakt brutálně skoro sem dneska nedojel domů...
no zkusím se na to podívat, popřápadě mu to hodím do servisu aby se na to mrknul. jj dělal to odborník, má svůj vlastní servis a bxko má taky sice ho má jen na vození materiálu,ale má jednou už na tomdle autě spojku dělal, no snad neodešel přítlačák na tý spojce, protože to prokluzuje fakt brutálně skoro sem dneska nedojel domů...
popravdě nevím jakou spojku mi tam dal, stála mě něco kolem 2.500,- tak to asi nic extra nebude. teď sem mu to tam ráno hodil jelikož jedu pryč a dojedu až v pátek. ať si s tím dělá co chce, ale na táhlo spojky bych to neviděl spíš, že se něco posralo v tý spojce ráno když sem to odvážel, tak to bylo zase o něco horší, pořád se ten zábar snižije...
edit: tak ta spojka je Starline, jak maji v autokelly, takže pokud bude na reklamaci tak doplatím za Valeo
edit2: takze tak Starline je proste jen obycejnej CINSKEJ šmejd, takže NO MORE....
popravdě nevím jakou spojku mi tam dal, stála mě něco kolem 2.500,- tak to asi nic extra nebude. teď sem mu to tam ráno hodil jelikož jedu pryč a dojedu až v pátek. ať si s tím dělá co chce, ale na táhlo spojky bych to neviděl spíš, že se něco posralo v tý spojce:-( ráno když sem to odvážel, tak to bylo zase o něco horší, pořád se ten zábar snižije...
edit: tak ta spojka je Starline, jak maji v autokelly, takže pokud bude na reklamaci tak doplatím za Valeo ;-)
edit2: takze tak Starline je proste jen obycejnej CINSKEJ šmejd, takže NO MORE....