Jelikož mám na pondělí naplánováno že vyměním spojku a hever a nářadí se na to těší uvažuju o tom že nechám odlehčit setrvák... Ale nevím zda je to dobrej nápad a co by to s mím 16V udělalo tak se radši ptám předem CO VY NA TO?
Jelikož mám na pondělí naplánováno že vyměním spojku a hever a nářadí se na to těší :-)) uvažuju o tom že nechám odlehčit setrvák... Ale nevím zda je to dobrej nápad a co by to s mím 16V udělalo tak se radši ptám předem CO VY NA TO? ;-)
ak mas niekoho kto to robil a vie ako na to tak dotoho ale inak by som sa do toho nepustal
ak mas niekoho kto to robil a vie ako na to tak dotoho ale inak by som sa do toho nepustal ;-)
Jo mám na to jednoho typa co dělá takovýhle věci jako že zabrušuje hlavy, klikovky a pod. Mě spíš zajímá co to udělá s autem Měl jsem to už u víc aut dělaný o kterých jsem věděl že to ten motor vydrží, ale nerad bych si ho oddělal....
Jo mám na to jednoho typa co dělá takovýhle věci jako že zabrušuje hlavy, klikovky a pod. Mě spíš zajímá co to udělá s autem :-)) Měl jsem to už u víc aut dělaný o kterých jsem věděl že to ten motor vydrží, ale nerad bych si ho oddělal.... :-d
Já bych do toho nezasahoval.Technici PSA to takto spočítali a udělali ,tak by se tím asi mohlo udělat více škody než užitku (teda pokud to nemáš od odborníků vyřešeno jak a kde a o kolik to odlehčit).
Já bych do toho nezasahoval.Technici PSA to takto spočítali a udělali ,tak by se tím asi mohlo udělat více škody než užitku (teda pokud to nemáš od odborníků vyřešeno jak a kde a o kolik to odlehčit).