Ty nemáš přímý vstřik do válců,že ne?Ale nepřímý /jednobodový,čtyřbodový/...to ano.
Ty nemáš přímý vstřik do válců,že ne?Ale nepřímý /jednobodový,čtyřbodový/...to ano.
No, ono sa to da aj u priameho vstreku - u citroena HPI ale vzhladom na to ze sa bavime o BXe je asi ta otazka trocha zbytocna
No, ono sa to da aj u priameho vstreku - u citroena HPI ale vzhladom na to ze sa bavime o BXe je asi ta otazka trocha zbytocna :-)
chlapci mam jednu otazku na vas.. je mozne dat do BXka 1.4 r.v.:86 +- (obycajny karburator) plyn?? a ak ano ktora firma na slovensku to da aj do BXka lebo co som pozeral tak ziadna firma tam toto auto nemala nasiel som jednu cesku firmu ktora to robi ( .link. ) ale zase je otazka ako by to bolo keby som si dal plyn namontovat v cechach do auta a ako potom postupovat na slovensku??? myslite ze ked mi oni daju homologizaciu a s tym pojdem na policiu u nas na slovensku tak to zapisu alebo nie?? neviete ako to je?? dakujem za odpoved...
zdravim
chlapci mam jednu otazku na vas.. je mozne dat do BXka 1.4 r.v.:86 +- (obycajny karburator) plyn?? a ak ano ktora firma na slovensku to da aj do BXka lebo co som pozeral tak ziadna firma tam toto auto nemala nasiel som jednu cesku firmu ktora to robi ( http://www.autonalpg.cz/ ) ale zase je otazka ako by to bolo keby som si dal plyn namontovat v cechach do auta a ako potom postupovat na slovensku??? myslite ze ked mi oni daju homologizaciu a s tym pojdem na policiu u nas na slovensku tak to zapisu alebo nie?? neviete ako to je?? dakujem za odpoved...
Kazda firma co robi LPG musi byt schopna namontovat plyn do 1.4 karburatoru.
Kazda firma co robi LPG musi byt schopna namontovat plyn do 1.4 karburatoru.
Do tak starého auta to snad ani nemá smysl.
Nejlepší bude,když si to zjistíš (možnost přihlášení v SK) u montážní firmy a ještě lepší ve vašem DI (či jak se jmenuje)
Do tak starého auta to snad ani nemá smysl.
Nejlepší bude,když si to zjistíš (možnost přihlášení v SK) u montážní firmy a ještě lepší ve vašem DI (či jak se jmenuje)
nero150 - namontovat lpg je mozne legalne, staci zajst priamo do firmy a oni to spravia aj s certifikatom. stoji to zhruba 1000 euro - cca 300 vonkajsia nadrz, 300 splynovac, 200 robota, 100 ostatny material. pokial si z ba, montuju to dve firmy, o ktorych viem. co sa tyka navratnosti, na 1000 km setris cca 50 euro. takze si to treba zvazit.
ak si nechas namontovat lpg v cechach, u nas to neprihlasis. jedine ak by si take auto doviezol z ciech aj s lpg.
nero150 - namontovat lpg je mozne legalne, staci zajst priamo do firmy a oni to spravia aj s certifikatom. stoji to zhruba 1000 euro - cca 300 vonkajsia nadrz, 300 splynovac, 200 robota, 100 ostatny material. pokial si z ba, montuju to dve firmy, o ktorych viem. co sa tyka navratnosti, na 1000 km setris cca 50 euro. takze si to treba zvazit.
ak si nechas namontovat lpg v cechach, u nas to neprihlasis. jedine ak by si take auto doviezol z ciech aj s lpg.
tak ako ja by som si to namontoval u nas v dielni aj sam par takychto akcii mam za sebou a plna spokojnost ludi takzze no problem.. len kde kupit splynovac a trubky a hadicky original na citroen.. nepredava to niekto??? nadrz by som koli tlakovym skusam a veku asi kupil novu.. samozrejme zalezi na veku.. pokial viem tam nadrz by mala byt maxi 10rokov aj ked v starych skodovkach to je urcite dlhsie.
tak ako ja by som si to namontoval u nas v dielni aj sam par takychto akcii mam za sebou a plna spokojnost ludi takzze no problem.. len kde kupit splynovac a trubky a hadicky original na citroen.. nepredava to niekto??? nadrz by som koli tlakovym skusam a veku asi kupil novu.. samozrejme zalezi na veku.. pokial viem tam nadrz by mala byt maxi 10rokov aj ked v starych skodovkach to je urcite dlhsie.
Já měl LPG na 1.6RS.Byl to karburátor a bylo to ofiko přihlášený.Když jsem koupil 1.4 TGE tak jsem to z 1.6 vymontoval a mám to možná ještě ve sklepě,ale nevím v jakém stavu.Trubky originál se určitě neprodávají.
Já měl LPG na 1.6RS.Byl to karburátor a bylo to ofiko přihlášený.Když jsem koupil 1.4 TGE tak jsem to z 1.6 vymontoval a mám to možná ještě ve sklepě,ale nevím v jakém stavu.Trubky originál se určitě neprodávají.
skus sa niekde nato pozriet ak by si mal cas.... a nejak by sme sa potom dohodli...
skus sa niekde nato pozriet ak by si mal cas.... a nejak by sme sa potom dohodli...
pokial to chces mat zapisane v TP, tak ti musi vykonat montaz "autorizovany monter", teda firma ktora ma na to povolenie.
ked si to chces monotat sam, zabudni na legalnost a priprav si eura na pokuty.
inak trubky kupis prave u mantaznikov, jeden obchod som nasiel v pezinku, ale neviem ci este funguje. "vstrek" plynu sa vacsinou riesi pridanim zmiesavaca do hadice na privod vyduchu. original zmiesavace priamo na karburator pripadne jednobod. vstrek su drahe a tazsie sa zhanaju.
ono sa dohodnut z montaznikom tak, ze si krubky a nadrz spravis sam a on ti iba napoji splynovac a da papiere.
ak si to chces montovat sam, tak kup starsie napr. z lady lovato, je jedno ake stare (pokial to nechces v TP), tam sa nema co pokazit, menia sa len membrany cca 500sk. to zvladnes napojit aj sam.
vela zdaru.
pokial to chces mat zapisane v TP, tak ti musi vykonat montaz "autorizovany monter", teda firma ktora ma na to povolenie.
ked si to chces monotat sam, zabudni na legalnost a priprav si eura na pokuty.
inak trubky kupis prave u mantaznikov, jeden obchod som nasiel v pezinku, ale neviem ci este funguje. "vstrek" plynu sa vacsinou riesi pridanim zmiesavaca do hadice na privod vyduchu. original zmiesavace priamo na karburator pripadne jednobod. vstrek su drahe a tazsie sa zhanaju.
ono sa dohodnut z montaznikom tak, ze si krubky a nadrz spravis sam a on ti iba napoji splynovac a da papiere.
ak si to chces montovat sam, tak kup starsie napr. z lady lovato, je jedno ake stare (pokial to nechces v TP), tam sa nema co pokazit, menia sa len membrany cca 500sk. to zvladnes napojit aj sam.
vela zdaru.
ja som LPG montoval do favoritov a embeciek a dokonca jednej fabky ale problem je v tom ze nemozem zohnat splynovac na karbec na citroena.... o to sa mi jedna
ja som LPG montoval do favoritov a embeciek a dokonca jednej fabky ale problem je v tom ze nemozem zohnat splynovac na karbec na citroena.... o to sa mi jedna :nevim