správně jestli ti vyskočí voda zchladiče tak máš podfouklý těsnění . tlaky jdou dochlazen hlava je mokrá a mastná..ten polec to bys poznal že to jde na 3 valce , To je taky pěknej hulán
správně jestli ti vyskočí voda zchladiče tak máš podfouklý těsnění . tlaky jdou dochlazen hlava je mokrá a mastná..ten polec to bys poznal že to jde na 3 valce , To je taky pěknej hulán
Tak jsem lidičky hodil auto do opravy, aby mi vyměnili těsnění pod hlavou. Rozdělali to a řekli mi, že tesnění i ventili jsou v pořádku, tak vyměnili celej rozdělovač a stejně nic. Už mě napadá snad, že by to mohla bejt lambda sonda, ale že by dělala až takovejhle bordel?
Tak jsem lidičky hodil auto do opravy, aby mi vyměnili těsnění pod hlavou. Rozdělali to a řekli mi, že tesnění i ventili jsou v pořádku, tak vyměnili celej rozdělovač a stejně nic. Už mě napadá snad, že by to mohla bejt lambda sonda, ale že by dělala až takovejhle bordel?
Já mám jednu doma v druhý garáži, ale jak je mráz, tak se mi nafoukne práh a nemůžu jí otevřit jen tak lehce, tak jestli má cenu se tam do ní dobývat, vís.Ale jinak díky
Já mám jednu doma v druhý garáži, ale jak je mráz, tak se mi nafoukne práh a nemůžu jí otevřit jen tak lehce, tak jestli má cenu se tam do ní dobývat, vís.Ale jinak díky
Lambda to na 100% nebude. Bila mlha z vyfuku = voda v motoru. Jinak jak ti tlaci palivove cerpadlo ? Co rozvody, kontrolovali jestli to neni posunute ?
Lambda to na 100% nebude. Bila mlha z vyfuku = voda v motoru. Jinak jak ti tlaci palivove cerpadlo ? Co rozvody, kontrolovali jestli to neni posunute ?
Čerpadlo tlačí v pohodě, snad.Jako je pravda, že auto nechytalo vždy na první pokus, ale otočil jsem klíčkem a hezky to navrčelo. Rozvody nevím jestli kontrolovali, ale jsou tam zhruba před 2lety měněny, a potom asi po pár měsících zkontrolovány a utaženy.Štve mě to, protože jsem zrovna nedávno dal dohromady cleou hydrauliku a to auto se mi prostě nechce dávat pryč
Čerpadlo tlačí v pohodě, snad.Jako je pravda, že auto nechytalo vždy na první pokus, ale otočil jsem klíčkem a hezky to navrčelo. Rozvody nevím jestli kontrolovali, ale jsou tam zhruba před 2lety měněny, a potom asi po pár měsících zkontrolovány a utaženy.Štve mě to, protože jsem zrovna nedávno dal dohromady cleou hydrauliku a to auto se mi prostě nechce dávat pryč:(:-((((
Tak mé auto prošlo dvěma servisama. V prvním si s tím vůbec nevěděli rady a ve druhém udělali nové těsnění pod hlavou, prošli to a zjistili že jsou moc utopené válce a motor by se musel znovu vyvložkovat. Vůbec nevím co to obnáší a kolik by to cca mohlo stát a jestli by to vůbec mělo cenu. Máte s tím někdo zkušenost?
Tak mé auto prošlo dvěma servisama. V prvním si s tím vůbec nevěděli rady a ve druhém udělali nové těsnění pod hlavou, prošli to a zjistili že jsou moc utopené válce a motor by se musel znovu vyvložkovat. Vůbec nevím co to obnáší a kolik by to cca mohlo stát a jestli by to vůbec mělo cenu. Máte s tím někdo zkušenost?:-((((
Moc tam toho neni, lambda, čidlo teploty vody, nastavení dorazu škrtící klapky, stav čerpadla a filtrů
Moc tam toho neni, lambda, čidlo teploty vody, nastavení dorazu škrtící klapky, stav čerpadla a filtrů
Mám dvě otázečky. Odpojil jsem lambdu a auto jelo beze změny. Myslíte si, že s ní něco může bejt? Jak vůbec poznám jestli je v trapu nebo ne?Hledal jsem to ve starejch diskusích, ale nic jsem nenašel. A druhá otázka. Snímač otáček na 1,4 TGE najdu někde na převodovce že? Kdyžtak můžete mě k němu více navéct?
Mám dvě otázečky. Odpojil jsem lambdu a auto jelo beze změny. Myslíte si, že s ní něco může bejt? Jak vůbec poznám jestli je v trapu nebo ne?Hledal jsem to ve starejch diskusích, ale nic jsem nenašel. A druhá otázka. Snímač otáček na 1,4 TGE najdu někde na převodovce že? Kdyžtak můžete mě k němu více navéct?
na 1.4 je to v rozdelovaci ak si dobre spominam ...
este doplnim ze na palivo ma vlyv aj skrtici klapka jako takova ...
nema 1.4 snimac tlaku v sacim potrubi ?
na 1.4 je to v rozdelovaci ak si dobre spominam ...
este doplnim ze na palivo ma vlyv aj skrtici klapka jako takova ...
nema 1.4 snimac tlaku v sacim potrubi ?
Snímač tlaku tam je, ta věcička s hadičkama u silentbloku motoru; snímač otáček je v rozdělovači, na setrváku taky, ale pro otáčkoměr.
Snímač tlaku tam je, ta věcička s hadičkama u silentbloku motoru; snímač otáček je v rozdělovači, na setrváku taky, ale pro otáčkoměr.
Tady jsem jenom natočil videjko jak blbne mé BX. Vyndal jsem Lambdu, abyste to líp slyšeli. Otáčky lítají nahoru a dolu a ke konci jenom párkrát připrdnu plynu a pak to chcípne. .link.
Tady jsem jenom natočil videjko jak blbne mé BX. Vyndal jsem Lambdu, abyste to líp slyšeli. Otáčky lítají nahoru a dolu a ke konci jenom párkrát připrdnu plynu a pak to chcípne.
http://www.youtube.com/watch?v=y_RPa6LjmB0
hm.. neviem jak je to pri tomto type motora ale mne to pride na skrtiacu klapku, spinac plynu,vahu vzduchu=MAF,MAP senzor , alebo to moze byt aj spodok nadrze..ak je tam neaky sajrajt
hm.. neviem jak je to pri tomto type motora ale mne to pride na skrtiacu klapku, spinac plynu,vahu vzduchu=MAF,MAP senzor , alebo to moze byt aj spodok nadrze..ak je tam neaky sajrajt
Mám doma dva kompletní vstřiky i s klapkou se vším a když jsem je měnil, tak dělaly oba to stejný. Jinak co myslíš přesně, že by blbla škrtící klapka, ta se otvírá a zavírá podle toho jak přidávám nebo ubírám plyn ne? Spínačem plynu myslíš co? Bojím se toho aby prostě nebyly v hajzlu pístní kroužky nebo něco takovýho.
Mám doma dva kompletní vstřiky i s klapkou se vším a když jsem je měnil, tak dělaly oba to stejný. Jinak co myslíš přesně, že by blbla škrtící klapka, ta se otvírá a zavírá podle toho jak přidávám nebo ubírám plyn ne? Spínačem plynu myslíš co? Bojím se toho aby prostě nebyly v hajzlu pístní kroužky nebo něco takovýho.:-(
a nemohlo by to byt potenciometr?? na tech 1.4kach to byl casty problem i ja mel totez ovsem ted mam hrkadlo 1.8td a mam klid zatim
a nemohlo by to byt potenciometr?? na tech 1.4kach to byl casty problem i ja mel totez ovsem ted mam hrkadlo 1.8td :-) a mam klid zatim