zdarec,
všimol som som si že po naštartovaní začne mierne vytláčať olej
spod víka ventilov ako spredu tak aj zo zadu a dokonca aj popri šróbach ktoré držia víko...
je zapchatá dáka odvetrávacia hadica or tesnenie f prdeli???
zdarec,
všimol som som si že po naštartovaní začne mierne vytláčať olej
spod víka ventilov ako spredu tak aj zo zadu a dokonca aj popri šróbach ktoré držia víko...
je zapchatá dáka odvetrávacia hadica or tesnenie f prdeli???
zober to dnu riadne zakur a ono to povolí ale tesnenie by som aj tak vymenil
zober to dnu riadne zakur a ono to povolí ale tesnenie by som aj tak vymenil
djiaro nie som zástanca takých teórii že "ono sa to opravi samo" rad by som to dal na poriadok....
djiaro nie som zástanca takých teórii že "ono sa to opravi samo" rad by som to dal na poriadok....
Demontuj a vycisti nalievaciu hadicu na olej ...v nej sa to zasiera. Tesnenie pod vikom menit nemusis ak nie je fyzicky poskodene, maximalne daj dole viko, vycisti to tesnenie, skontroluj ci nie je niekde pretrhnute.
Demontuj a vycisti nalievaciu hadicu na olej ...v nej sa to zasiera. Tesnenie pod vikom menit nemusis ak nie je fyzicky poskodene, maximalne daj dole viko, vycisti to tesnenie, skontroluj ci nie je niekde pretrhnute.
To Šepleta. Benziňák moc nepoznám, ale zo zásady by to mala byť nejaká hadica spájajúca priestor spod valcov s víkom ventilov a saním. Popozeraj či tam máš takú hadicu ak áno tak tú vybrať a vyčistiť. Viac Ti neviem poradiť len sa čudujem, že sú tu borci s benziňákmi a sú ticho..........
To Šepleta. Benziňák moc nepoznám, ale zo zásady by to mala byť nejaká hadica spájajúca priestor spod valcov s víkom ventilov a saním. Popozeraj či tam máš takú hadicu ak áno tak tú vybrať a vyčistiť. Viac Ti neviem poradiť len sa čudujem, že sú tu borci s benziňákmi a sú ticho..........:nevim
Este doplnim, u 16v je jedna extra hadica priamo z vika, nezabudni vycistit aj tu ... a skontroluj aj tu hadicu co vedie s vicka nalievacieho otvoru.
Este doplnim, u 16v je jedna extra hadica priamo z vika, nezabudni vycistit aj tu ... a skontroluj aj tu hadicu co vedie s vicka nalievacieho otvoru.