sháním FUNKČNÍ motor ( nafta ) do svého BX, k motoru musí být řídící jednotka.
Momentálně mám 1,9RD a sháním něco silnějšího.
Otázečka: Když dám silnější motor,bude na to pasovat na to má převodovka z 1,9D?
Předem díky každému kdo nějak pomůže.
Můj telefon:737 949 415 stačí poslat SMS a já zavolám zpět.
Zdravím,
sháním FUNKČNÍ motor ( nafta ) do svého BX, k motoru musí být řídící jednotka.
Momentálně mám 1,9RD a sháním něco silnějšího.
Otázečka: Když dám silnější motor,bude na to pasovat na to má převodovka z 1,9D?
Předem díky každému kdo nějak pomůže.
Můj telefon:737 949 415 stačí poslat SMS a já zavolám zpět.
1) diesel nema ridici jednotku
2) silnejsi nez 1.9D je 1.8TD, pujde i s puvodni prevodovkou ale ne tak dobre jak s originalni prevodovkou urcenou pro 1.8TD ...
1) diesel nema ridici jednotku
2) silnejsi nez 1.9D je 1.8TD, pujde i s puvodni prevodovkou ale ne tak dobre jak s originalni prevodovkou urcenou pro 1.8TD ...
Omlouvám se, já původně chtěl napsat benzin, poté jsem to změnil na naftáka a nesmazal tu jednotku.
a co 16V nemáte někdo ?
Omlouvám se, já původně chtěl napsat benzin, poté jsem to změnil na naftáka a nesmazal tu jednotku.
a co 16V nemáte někdo ?
a jak tam sedne co se týče zavěšení ,atd radtě lidičky
Hoši už jsem sehnal TD a potřebuju rady.
Mám 1,9RD půjde to dát na moji převodovku,
a jak tam sedne co se týče zavěšení ,atd radtě lidičky
fyzicky to tam pojde akurat to nebude uplne idealne ( prevodovka ) ... 16v mam polomotor rozobrany ked chces
fyzicky to tam pojde akurat to nebude uplne idealne ( prevodovka ) ... 16v mam polomotor rozobrany ked chces :)
fyzicky to tam pasne bez problemov ale D a TD maju ine prevodove pomery ...
fyzicky to tam pasne bez problemov ale D a TD maju ine prevodove pomery ...
ty prej u toho je převodovka ale 4 tam prej nejde a pak to vypadlo táhlo zažil jsi to?
ty prej u toho je převodovka ale 4 tam prej nejde a pak to vypadlo táhlo zažil jsi to?
keby vypadlo tahlo tak to neradi vubec, kdyz tam nefunguje jenom 4ka tak je prevodovka KO ...
keby vypadlo tahlo tak to neradi vubec, kdyz tam nefunguje jenom 4ka tak je prevodovka KO ...
nevím musím sehnat jěště nějake info o převodovce jelikož jsem se ptal teď jednoho a ten mi zase řekl že uplně vklidu
nevím musím sehnat jěště nějake info o převodovce jelikož jsem se ptal teď jednoho a ten mi zase řekl že uplně vklidu :-)
možná blbá otázka td převodovka má zpátečku jakoby za jedničkou nebo klasicky?pod 5 jakoby
možná blbá otázka td převodovka má zpátečku jakoby za jedničkou nebo klasicky?pod 5 jakoby
to zalezi na roku vyroby, ja mam na 93 zpatecku pod 5kou, na 89 pred jednickou
to zalezi na roku vyroby, ja mam na 93 zpatecku pod 5kou, na 89 pred jednickou
tief ale taky zaleží na typu převodovky ne ? jestli je neměcka nebo ne ? pak sme měly 2x 89 a každé má zpatečku jinde
tief ale taky zaleží na typu převodovky ne ? jestli je neměcka nebo ne ? pak sme měly 2x 89 a každé má zpatečku jinde :)
jj, zalezi na typu prevodovky, ale do urciteho roku sa davali s razenim pred 1 a pak s razenim pod 5. 89 malo razeni pred 1, ale staci vymenit prevodovku ze ano
jj, zalezi na typu prevodovky, ale do urciteho roku sa davali s razenim pred 1 a pak s razenim pod 5. 89 malo razeni pred 1, ale staci vymenit prevodovku ze ano :)
a nechceš funkční převodovku na TD? Mám jednu a už ji nepotřebuju. Na Xantii mi asi pasovat nebude
a nechceš funkční převodovku na TD? Mám jednu a už ji nepotřebuju. Na Xantii mi asi pasovat nebude :-):-)